Komentari (188)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
komsoglu propo ko zeton
Covke jos vise propao
Ovo je dobro. Sada su tu samo dvije opcije, udovoljiti zahtjevima HDZ-a do kraja ili napraviti kratkotrajno rješenje koje će izazvati nesagledive posljedice ili vlada Fadila Novalića još 4 godine. Allah mubarek Bošnjaci.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Sve što Sejdo napravi je osuđeno na propast. Ima pravo veta a nema obraza otići u hrvatski Dom naroda i tražir neke izmjene. Zašto? Zato što su ga birali Bošnjaci.
Svi Srbi u federaciji glasaju za HDZ za predsjedništvo pogledajte izvještaj CIKA-
Ja budale ovog hrvata...jel stvarno mislio da bi Sud osudio za lazljivca i prevaranta...e to je vrh lazljivac trazi da Sud bude na njegovoj strani...a ono sta je uradio za bih sve ove godine osim da je zavadio narode....null,nista.
Sad će sda kmečat da je ugrožena a ustvari ugroženi smo mi bosnjaci i pod hitno trebamo pravog vođu a na žalost trenutno ga nemamo.
Velika pobjeda Bosne i Hercegovine, ovom odlukom daje se na važnosti visokom predstavniku na iduće odluke koje sljede a znamo da je sda najavio blokadu nove parlamentarne većine
I ustavni sud protiv Bosne i Hercegovine.
U nas je sve providno ko kurton pa i ova Valerija Galic igrac za ADZ🤮
Curko ...A ovo troje SDA-ovih sudaca vam ne smeta...Trebalo bi po vama i četvrtog da bi bili zadovoljni
Ovdje je sve jasno, pravo je u rukama jačeg ili bolje rečeno, ono što nije za nas dobro je za vas. Ovo je kraj građanske države BiH, a smiješi nam se palestinizacija Bošnjaka.
SEJDI SPROVEDI VINJAK PETAJU PRAVO U VENAJU
KAKO SU ODBIJENE APELACIJE KOMŠIĆA I DŽAFEROVIĆA: Sutkinja Valerija Galić iskoristila pravo duplog glasa... Klix, real portal ne piše o ovome..
A zamisli da je jos izkoristila trodupli glas...covjece hrvati bi dobili dva entiteta...
ŠTO BI SE REKLO... QURČINA BRATE VUČINA...
Pa u sporazumu Karadzic Filipovic iz 1991 je bilo predvidjeno Sarajevo kao vojni,industrijski i kulturni centar Balkana sa komandantom Bosnjakom.Hoce li iko pojasnit narodu sta nije valjalo u tom sporazumu pa se poslije zaratilo i evo palestine
Ceracemo se fasisti popiiisaniii!
Pa naravno da su ustavne ako Dejton predviđa Visokog predstavnika OHR-a sa bonskim ovlastima. E jedino na što se Bošnjaci trebaju pozvati, to je činjenica da Vijeće sigurnosti UN-a nije izglasalo ovog Visokog predstavnika. Ali kasno je sad, prigrli li ste ga dok je Dodik o tome trubio. Ustvari, naveli su vas na tanak led i Dodik i Međunarodna zajednica.
Sta kažu jel Niksic skupio potpise?
Dero Šmite, politicari bi za šaku vlasti svog oca pojahali.