Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je opcina koja svojim radom treba biti primjer svim drugim
Jel' Fahrin rodni list izgorio, đe je rođen, opština Centar ili Stari Grad?
Da je on rodjen ovdje ne palio...moze samo tudje
je.be se njemu, on svoj rodni vadi sa one strane DRINE...
Svaka vam čast svima u općini, još se potrudite da budete brzi i ekspeditivni i računajte na podršku svih onih koji su rođeni na ovoj općeni...
Svaka cast ljudi, brze ste obnovili zgradu nego sto teta na salteru ovjeri tri dokumenta :)
Petak je 14-ti februar. A subota je 15-februar. Onda se postavlja pitanje kad se počinje sa radom?
Svaka cast Dzevadu Becirevicu i svim uposlenicima Opcine Centar, jos jednom ste dokazali da ste najbolja opcina u drzavi.. Samo naprijed, gradjani Sarajeva su uz vas.. BRAVO!!
Da ste Općina koja radi u interesu građana, pokažite i primjerom preuzimanja poslova šalter sale kantona. Previše je parazita na istim poslovima u Federaciji. Najbolji primjer je RS koja poslove sa građanima obavlja u Opštinama i bez administracije kantona.
BRAVO, BRAVO, BRAVO!!! NIsmo mogli ni ocekivati nista manje, nego ideal, obzirom da je na celu jedan i jedini, najbolji nacelnik Becirevic. Svaka Cast!
pa ovo je jedino mogao Becirevic, jer je covjek stvarno takav da samo moze posluziti kao primjer svima u politici, vlasti i drzavi ali on ima i cijeli tabor mladih i anbicioznih ljudi oko sebe bez kojih bi takodje ovo bilo ne izvodljivo. Ljudi, svaka Vam cast i sve cestitke od srca.
Svaka cast!
Svaka cast za Opcinu Centar i najboljeg Nacelnika...
Načelnik Općine Centar je najbolji Načelnik Općine u Bosni i Hercegovini.
Svaka cast nacelnikuOpcine Centar Sarajevo Dzevadu Becirevicu i svim uposlenicima Opcine Centar Sarajevo na danonocnom angazmanu i velikom trudu kako bi ospobosobili Maticni ured. Ovo je jos jedan od dokaza kako Opcina Centar Sarajevo brine i vodi racuna o svojim gradjanima. Hvala Vam u ime svih gradjana Bosne i Hercegovine.
Respect! Najuređenija opština u državi.
Licno sam se uvjerio da mi opstina iz RS posalje dokumente upitom na e-mail. Necete vjerovat !
Bas lijepo i efikasno. Cudo pa nisu napisali - u obnovi opstine otvorili smo 300 novih radnih mjesta !
"Mi ćemo nastojati da u što kraćem roku ova Općina zasja punim sjajem kako je to nekad bilo, jer to građani Općine Centar zaslužuju. Uostalom, ovo je najbolja općina u državi i to će zasigurno ostati.".... Pitanje za načelnika: Je li i administrativna taksa od 4KM i 0.40 pfeninga za pišljivi Obrazac, za bilo koju ovjeru dokumenta, to što građani ove Općine zaslužuju.... u drugim općinama se ne naplaćuje ili je drastično manja
Nije načelnik ni Općina Centar određivao/la visinu administrativnih taksi. Tarife su određene Zakonom o administrativnim taksama KS.