Komentari (87)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Odgovor Čoviću na ideju federalizacije☺
TURSKI ODGOVOR!
Odgovor zelene transferzale☺
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
hjoj ludila ,turcin prdne bosnjo mirise
Bosnjo prdne a tvoja kevica misli svrsava
Zadnja slika Bogdan Diklic u ulozi hodze. Realno, Alija vas je ostavio u amanet turcima...
I kad će te investicije? Bulbul pjeva okolo Mostara od propuha iz praznih industrijskih hala zaboli ga glava !
samo su jos trebali aliju izetbegovica i zlatne kasike dovesti na obiljezavanje
Turska ili Osmansko carstvo su svoju bracu Bosnjake u davnoj proslosti predali neprijatelju bez ikakve zastite Austorugarskoj! To sebi nikad nismo i necemo moc halalit,ali onda je ponovo zlo doslo po Bosnjake i opet smo na tom ispitu pali nismo uspjeli da ih zastitimo! Sad se kunem velikim Allahom da kad bi iko na bilo kakav nacin dirnuo Bosnajke imao bi protiv sebe sto miliona Turaka!!! Zato se nemojte cudit kad Turski ratni brod uplovi u Neum jer to je nas znak i podrska suverenitetu BiH! BOSNAKLAR.
brztr,,,.... ovo sa mostovima...pa nisu turci pravili mostove Bosancima, nego sebi da mogu harač da voze za tursku pobogu ...i roblje što u koljače što u kurve...a vozili njihovu djecu i oni se danas ponose njima...to nema nigdje
Mi smo braca; -po krvi -po vjeri -po naciji
Po vjeri Da. Po naciji Ne. Po krvi Ne. Bratski smo narod. Srbi i turci su braca po krvi.
po kojoj vjeri to majke ti. jesi li ikad bio u Turskoj? boze sacuvaj me onake dole vjere
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Mi Bosnjaci smo u Europi jedna lampa koja svijetli unatoc onima koji zele da je ugase.
Mislim da su Muslimani sazreli za ove dvije godine. Postali su svjesni sebe. Narod koji zna sta mu je ciniti. Eto, ima dva fasizma protiv sebe. I uspio je opstati! Nekad pomislim, lahko je predsjedniku Izetbegovicu kad ima ovakav narod. Muslimani su prvi put u svojoj historiji svjesni zlocina nad sobom. Ovo je za njih prakticna historija o Srbima. Knjige im vise nikada nece trebati. I djeca u Sarajevu znaju vec sve o Srbima. U pitanju je jedno strahovito otreznjenje.
Mislis Bosnjaci...muslimani su vjerska skupina.
Turskoj godišnjica, a BIH uskoro četeresnica...
Haha, ja mislio ovo Baka Sliskovic na trecoj slcii :)
Kakve veze Turska i Mostar imaju!
Nikakve, pogotovo Stari Most...
Mujo, nazada u osnovnu skolu
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
"Turski konzulat u Mostaru večeras je upriličio svečani prijem povodom 91. godine nezavisnosti Republike Turske." Ne bi valjalo da nije napravljen svečani prijem za njihov dan nezavisnosti. Ipak je to konzulat jedne države.
bar jedan normalan komentar!
Prošle godine u Sarajevu, ove godine u Mostaru a iduće abd. u Neumu na brodu "Sokullu Mehmet Pasa" ili na bosanskom "Mehmed-paša Sokolović"
A, sta ti, ja, oni imaju od toga ?
Lijep pogled sa neumske džamije Recep Tayyip Erdogan
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
poturice slave dan nezavisnosti turske.. sto je tu cudno?
Sad se i Bandić krsti, a tebi nije čudno, što Turci paradiraju Stolnim gradom!?
istocnim predgradjem.. turci tu uvijek paradiraju.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
da je kojim slučajem bio dan nezavisnosti hrvatske,mislim da bi ljubo beslic,sladjan bevanda ,vjekoslav bevanda,dragan covic i ostala ekipa iz HDZ se okupila ....i onda pricaju o nekoj zajednickoj domovini i ugnjetavnjau hrvata ....ne moze drage moje pohrvatice i posrbice to tako,proslo je vase vrijeme zanovijetanja a nisu ni bosnjaci ono sto su zadnjih 500 godina bili ....BOG ,BOSNA,BOŠNJACI !