Komentari (163)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jJ.bem li vam majku ustašku škutorsku...najmanje vas u državi a što je problema u ovoj državo od vas je latini još jednom j.bem vam sve mrtve i žive stoko hercegovačka ustaška
pa doci ce i oni u Zenicu, pa ce bit veselo :)
Slušaj ti ED!!! Nema od pisanja ništa,već sutra lipo u autobus i dođi u Široki Brijeg pa da vidimo ko će u mrtvaru,govno lojavo!!!!
a šta je bilo kad ste se klali mđusobno manijaci protiv robijaša, pa manijaci protiv ra , pa horde protiv manijaka to je isto \" škutorski primitivluk\" ljudi baljezgate i vrijeđate hercegovce postoje huligani i tamo i ovamo , razmislite tupoglavci
primitivni skutorsko- hrvatski fasizam nesmetano hara ovom drzavom? Dokle?
ma koliko volio Bosnu, borio se i krvario za nju ipak radi djeteta svoga i njegove mirne budućnosti, kako ne bih u strahu za njegov život provodio svaki dan treba nama ovdje ipak stranac da nas vodi nemamo mi mozga za to ill ići negdje... gdje nije važno jesil srbin, cigan, hrvat ili bošnjak crnac ili bjelac treba ići među ljude !!!
skutori su gori od indijanaca nema ih ni 10%
e moji katolici nit znate koje ste nacije niti gdje pripadate, opameite se za vase dobro inace cete biti zadnja rupa na sviralu. BiH u srcu!!!
ultrasi gdje vam je PUB ? hahahaha jaki ste nema sta reci ;)
sa skutorima ne vredi ratovati preko interneta samo ih cizmom zgaziti
Hrvati su drocnji, izmet ljudski, fasisti, genocidasi, ljudski koljaci...historija nikad ne laze.
Tražite posao? Posjetite prvu društvenu mrežu poslova Job.ba
@ED Eto ti ćeš zapaliti hehe...gdje su ti gradovi i sela što si ih ti palio do sada dječačiću???
Muslimančići više vas neće moći spašavati ni policija
Vedran Puljić je bio huligan koji je zajednom sa ostalim huliganima koji su razbijali, napadali i pucali u nedužne građane Širokog ( ispred svoje kuće ranjen u nogu gosp. Zadro vraćajući se s puta i pukom slučajnošću preživio). To je istina jer pričam iz osobnog iskustva a ne rekla-kazala.
Da vežete zastavu sa srbima? Pa najveći degenek pijete od Srba, vi nikako shvatiti da vi ste jedini problem ove države, Hrvati i Srbi se ne tuku.
\'\'Boli,boli -guza boli, ostala bez gaca, namlatise u Mostaru, nasa Srpska braca. Pokazite sad guzice, Turske ulizice, s Hrvatima nema sale, stoko iz mahale.\'\'