Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ahahahahahahahahahahahahahahhihihihihihihi....!!!
Idealna prilika da se nacionalističkim provokacijama skrene pažnja sa tekućih sranja u koja je upletena aktuelna politika zadnjih dana. Očekujem velike probleme u Foči sutra.
Nedavno ja bio u Foči, tetka tamo udata. Tetku bila slava pa se skupilo dosta ljudi, familija, komšije. Kuća im blizu srušene džamije. Pričamo, zezamo se kad njih troje četvero odjednom u isti glas: "ŠUTI!!! Čujete li?!" Ušutismo. Ja ih gledam u čudu. Ostalih dvoje troje isto rekoše:"Čujete li? Eno ga!" Ja slušam. Ništa. Ništa ne čujem osim ponekog auta što prođe ulicom. Tetak mi onda reče da im komšije čuju ezan sa srušene džamije svaki dan u vrijeme u koje treba biti... Ja se naježio. Nazovem jarana u Sa kojem stara klanja, pitam kad je ezan. Kaže:"Paša, evo sad bio." Nastaviše ljudi s pričom, zezancijom. Kontam, popilo se. Poslije su mi objasnili da starosjedioci ezan čuju od dana kad je srušena. Šta ti je ljudska psiha i osjećaj odgovornosti...
neven.70 Obično prvo pogledam ko je osoba kojoj ću se obratiti na klixu nakon nekog bolesnog komentara. Pročitah par tvojih dosadašnjih komentara i sve mi u po sekunde postade jasno - ti nisi osoba. Žalim te. Ne znam jesi li gdje regostrovan, savjetujem ti liječenje jer će ti terapija pomoći barem toliko da ne laješ i da ne pričaš gluposti. Znam ja takvih k'o ti, sad su pod tabletama, mirni, usporeni ali barem ne laju i niko ih neće namlatiti. Za tebe ne garantujem. Ako ti je vrh imati sex sa ženom od 60 godina koliko ima moja mama, onda to sve govori o tebi. Mlađe i ljepše ne možeš ali šta ćeš, nisu svi lijepi i zgodni. Svako bira po sebi. Nevene liječi se! Imam ja još ovoga, samo bujrum!
mnogo posla jos ima u ovoj napacenoj Republici Srpskoj
tacno, sve dok i posljednji zlocinac slobodno zivi posao nije zavrsen
ja sam mislio na nesto drugo...poslove koje inzinjerija treba da obavi
https://www.youtube.com/watch?v=qZtPpyTBR6w
Koja je to bila stoka genocidna, gdje god su došli odmah su džamiju srušili: http://www.youtube.com/watch?v=LVRhlzp1BOo
Aferim, lijepo za cuti, mi cemo sve obnoviti a dusmani sa brda svoj smrdljivi obraz ne mogu nikad ! Zivjela Bosanska Foca !