Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U planu, bit ce, obecavamo, sad cemo, uskoro cemo, preporucit cemo … Vama da je cilj sve te benefite ste mogli izglasat i omogucit nam jos prije 5 godina.
Udri putine jos jace mamuinjebem
Pronađite uljeza...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Treba mi klix platiti dnevnicu. Umorih se dok pročitah sve ovo.
E svaka ti cast, kad si uspio :))
Paradoks je da ako stvarno u skorijem vremenu i budemo dio EU to neće biti ni zbog nas ni Evrope nego isključivo zahvaljujući Rusima.
Putuj bolesna Evropo. Nama je bez p.dera , korone i raznih kriza dobro na balkanu.
U principu ne livsi magarče dok trava ne prispije
Ukinuce roming a uvesti vize
Valja ovo čitati, k... za uši.
Komsic radi, bravo!
prije će Izrael ući u EU nego BiH Jer kad oni igraju mnoge utakmice kao Evropljani ništame nebi iznenadilo
Pa izrael je u EU kad pozeli. Cionistima ne treba EU kad oni vladaju sa EU i Amerikom.Komoleran finansijski,bankarski,brokerski sistem je u njihovim rukama.Vladaju iz sjene i njima ne treba clanstvo,a da bas zele sutra bi ga dobili.To se najmanje pita EU.
*Kompletan
Ovo ko studio-d cestitke i pozdravi.Nista konkretno ne rekose osim 25 pozdrava.
ubleha do ublehe
Zeljko, cuvajs se Brnabicke iza tebe je, zabice ti noz u ledja
Da imam mogućnost da biram između 10 milijardi eura u kešu i da prosječna plaća i standard u članicama EU, USA,Kanade i Australije bude na nivou BiH ne bih ni sekundu razmišljao,izabrao bih ovo drugo. Gade mi se ovi svjetski lopovi u odijelima kao i oni koji su otišli kod njih (gastarbajteri) i sad likuju kako se ne bi nikad vratili iz Austrije,Njemačke,Švedske,kako su samo budale i nesposobni ostali u BiH itd.
Vidi precjednika do babojebc.
Gledaj naseg ljiljana ovaj makaron ko otarač kraj njega
Roming se ukida godinama ali nije svakom to u interesu kao sto je Mtel kome je Srbija vlasnik i uvjek tuđe interese čuvamo a nikad ne mislimo o našim interesima, do juče su drugi kontrolisali nebo iznad B i H itd...
Sta lupetas. Sa Srbijom je davno ukinut kao i sa svim okolnim istocnim susjedima, Samo je zapad problem
oj ubleha