Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Meni je zalosno da ljudi vjeruju u dobrotu boga i svemogucnost a i sami vide da se Palestina gazi po svim poljima e onda se postavlja pitanje bog nije svemoguc jer nece da pomogne tom narodu nego da ih gleda kako se pate ili ne postoji tako onda ni dobrota njegova isto ne postoji zalosno ali istinito valjda ce jednog dana biti slobodna Palestina od izraelskog smeca.
Jedino u čemu se slažu bošnjački ljevičari i desničari je mržnja prema Izraelu i podrška Palestini
A samo genocidasi mogu voljet izrael a mrzit Palestinu
Ako Palestinsko dijete kojem su oduzeli zemlju, djetinjstvo, roditelje, porodicu, prijatelje baci kamen na Izraelski tenk onda je to terorizam a ako tenk ubije dijete onda je to samoodbrana
Bijeli fosfor palestincima Bosna Bosancima! Do kada ce Bosna da bude talac praznoglave pro-palestinske politike koja kosta sve njene gradjane? Zasto? Zbog 'brace' Harapa? Treba vise voljeti jedan Bosanski kamen nego li citavu palestinu is sve ljude u njoj.
@BivsiTurcin3 ne radi se o ljubavi prema Palestini ili BiH nego od EXTREMNOJ NEPRAVDI!!! ko sprovodi tu neopravdu i nad kime se sprovodi...
PRIKAŽI ODGOVORE (14)
Ja nemam ni marke sto cu koji qurac u trznom centru..fala ti fadile ko bratu kog neJmam sto vako brinete ti i bake o ovom narodu..
@Danube Kakvu buducnost ovdje.. ma daj ba..
Imaju jaku drzavu ali nikad nece biti rahat.
100% je riječ o nekom muslimanskom teroristi! Sad će pronaći pasoš koji će to potvrditi!