Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I jeste problem u tome što odmah \"pljujete\" po ovoj svjetskoj religiji, a bez da i znate koje su nacije/vjere teroristi. Objasni , molim te ove prve postove/com ? @terorizam, @ING, @ampak...
Pročitaj komentare sa vrha prvih nekoliko com. Osoba pod nickom Musliman, piše da \"To nisu uradili muslimani, to su uradili teroristi, \", a ako ti i slični tebi ne aludirate na muslimane, objasni gornje com ??? I ne pravi se \"Tošo\"!
Ti opravdavaš pljuvanje po jednoj od največih svjetskih religija 24 % svejetskog stanovništva, zarad nekoliko stotina budala KOJI NISU MUSLIMANI; jer čovjek koji čini teror u ime islama nije MUSLIMAN !!!
Rekoše mi “Tvoji su teroristi” a prešutiše mi da su Maroko, Tunis i Alžir držali Francuzi, Libiju Italijani , Egipat Englezi i počinili stravična ugnjetavanja i genocide nad narodima tih država koji su se borili za svoju slobodu i nezavisnost a koju su im na pravdi cijeloga svijeta uzeli.I Bosna,Kosovo ,Kašmir, Irak, Afganistan...
\"Ona mi je rekla da je italijanski general sakupio sve preživjele na grobu Seida Muhammeda El-Mehdije, pred njihovim očima poderao Kur’an, pobacao ga na tle i zgazio svojom čizmom vičući : “Neka vam sada pomogne vaš beduinski prorok, ako može!” Zatim je naredio da se posijeku sve palme u oazi, poruše zidine i spale sve knjige iz Seid Ahmedove knjižnice. Sljedećeg dana naredio je da neke od starijih i alime potrpaju u avion i pobacaju s velike visine i tako pobiju..Cijelu sljedeću noć čuo sam opet iz svog skrovišta vriske naših žena i smijeh vojnika i pucanje iz njihovih pušaka… Konačno sam otpuzao do pustinje pod okriljem noći, našao jednu odlutalu devu i odjahao…”
\"Naše puške su bile nemoćne protiv njihovih oklopnih kola i oni su nas nadvladali. Samo su malobrojni izbjegli. Ja sam se sakrio među palmama čekajući priliku da se provučem kroz talijanske linije i cijelu noć sam slušao vriske žena koje su silovali italijanski vojnici i ertirejski askeri. Sljedećeg dana jedna starica je došla u moje skrovište i donijela mi vode i kruha. \"
Niko ne opravdava što npr. neka budala u ime islama pobije 5, 10 ili 100 ljudi, ali to nije islamski terorizam to je terorizam A kršćani pobiju 100 X više i veće zločine prave pa su to ratni zločini a ne kršćanski zločini !!!
Zločini nad muslimanima od strane Španjolaca, u Libiji i Alžiru, od strane Italijana i Francuzau Indiji od Hindusa, drugi svjetski rat nisu izazvali muslimani, a učinjen je holokaust nad 6 miliona Jevreja i pobijeno ukupno 50 milionaljudi, 85 % ili 90% zla u svijetu su učinili kršćani pa ne kažemo kršćanski terorizam !!!
Rekoše mi “Tvoji su teroristi” a prešutiše mi francusko osvajanje Alžira 1830. godine. Prešutiše mi krvavi alžirski rat za nezavisnost u kom je Francuska ubila između 350.000 i 1,5 miliona muslimana počinivši genocid nad stanovništvom svoje kolonije Alžira. Prešutiše mi i to da u 20. vijeku 1962. godine Alžir tek dobiva svoju nezavisnot odokupatorske i kolonijalne Francuske. Rekoše mi “Tvoji su teroristi” a prešutiše mi genocide u Libiji počinjene od strane Italijana u razdoblju od 1929-1939. Prešutiše mi sljedeće opise očevidaca : “Situacija u Cirenaiki bila je uglavnom ova : sve gradove na obali i nekoliko tačaka u sjevernom dijelu Džebel Akbara – “Velikih planina” centralne Cirenaike – čvrsto su držali Italijani.
To nisu uradili muslimani, to su uradili teroristi, a tko ih je naoruzo, tko ih je stvorio, sa kakvim ciljem je sve to, to je pitanje na koje necemo (na zalost) skoro dobiti odgovor!
sta reci ISLAM! POGUBNA VERA PSEUDO VERA,PO LJUDSKU KULTURU I CIVILIZACIJU!
Gdje god je Islam tu je i terorizam. Inace, Islam je vjera razumijevanja i tolerancije...