Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja ovoliko za dan ne mogu da zaradim.
Mislis za 42 zivota
ma kakav život za 100 života :)
Goni ga u pm, došle mi 3 duple u paketiću..
samo brojevi i nista vise, a kada bi zatrazili od bilo kojeg tog milijardera da donese u kesu milion dolara ili manje ne bi imali, ali na papiru imaju milijarde.
Prešišaće njega Ivan Žilić, čim naplati potraživanja.
Jel' ih našao? :(
Kako se sad super osjecam kad znam koliko se ja nasekiram kad potrosim 30 KM za dan i koliko racunam hoce li mi biti do iduce plate, dok neko potrosi tri milijarede... Svaka njemu cast, ali ovi clanci me bacaju u ocaj.
cionist i član Bilderberg grupe
Kako došlo, tako i otišlo! Svi ti kvazi milijarderi i njihovo bogatstvo i prezentacija u svijetu kako su uspješni, bogati i sposobni - je čista laž. Oni žive od danas do sutra i te novce i ne vide...sve se vrti oko dionica, berzi...i oni su na papiru bogatuni... Svako normalan da ima te milijarde bi lijepo uzeo u kešu i stavio u banku i do kraja života laganini crpio i crpio sa računa i ništa neradio...ti novci koje oni imaju su virtuelni i ne mogu ih tako lako izvući i svaki dan se za njih moraju boriti...milijarderi su koliko je svaki građanin ove planete milijarder - SAMO NA PAPIRU!
ma neka si to izanalizirao, samo je ne bih stavio u banku nego ispod madraca. sto je sigurno,sigurno. :)))
mustafa, kakav strah i trice. pa znas da se misevi ne razumiju u " bizmis" :))
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Pomozimo siromašnom Marku Zukerbergu. Pozivom na broj 090 255 446 donirate 1 KM za teško osiromašenog Marka Zukerberga. Novac možete donirati i uplatom na račun otvoren kod Jewish Bank International London, broj računa: 298-567-433-000000001. Donacije se primaju isključivo u US dolarima.
Ja ću sve kusura iz granapa ostavit da uplatim, zna nekad biti i 20-30 feninga.
*PDV nije uračunat u cijenu. Iznos sa PDV iznosi 1,17KM *(ono sitnim slovima u dnu ekrana)*
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Trebamo se organizovat i sergiju skupljat.
Izgubi i ja 3000 KM i ko me pita kako mi je
Na zalost, teze je tebi (tj. nama) kad izgubimo 3000KM nego njemu 3 milijarde :/
domacice, ako moze sta pomoci evo: kako se osjecas ? :))
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Bas mi ga je zao, trebalo bi mu sta pomoci.
a zbog cega je inace putin zvao obamu ako ne zbog velikih gubitaka koje su uzrokovale simbolicne sankcije.
kakav biznismen haha
Hebo vas on,bolje pisite od cega zivi pola miliona ne zaposlenih u bih.