Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kod pojedinih ljekara etika je samo mrtvo slovo na papiru. Ne vrijedi ni Hipokratova zakletva koju polože. Džaba, to se ne može naučiti, ili imaš to poštenje u sebi ili ga nemaš.
Eee kad bi kod nas socijalno pokrivalo protetske nadoknade ovaj bi smiješan bio
Ima i kod nas takvih zubara . odes i on ti sanira zub za 10 min i odmah stavi krunu. Taj posao bi trebalo da radi bar 3 puta po 20 min. pa da tek onda stavi krunu. Zato i dođu ciste pa pacijenti onda moraju vaditi sve zube.
@Asi101 Haj matereti reci kako ti odmah za 10 minuta napravi krunu? Ako govoriš o keramičkoj krunici zub treba zbrusiti (min 15-20 min to traje) pa uzeti otisak ili skenirati zub pa ako ima CAD CAM ( glodalica-printer) krunu isfrezati a i to zraje dosta dugo. Najkraće za 24h a obično 3 posjete od po pola sata minimum
Mile klošar uzeo kombinerke
Kako te moze zubar nagovoriti da popravljas zdrav zub? Imas ogledalo, imas oci, a uz sve to nemas nikakvih smetnji ni bolova, dodjes, legnes i prepustis se?
Po broju minusa vidim da i kod nas ima prostora za slicne stvari 😁😁
Jos gore zaboli ih zub i kazu vadi ga vani,sta ga imas popravljst i onda krezavi hodaju bez ikakvog razloga. Pa za 10 god pricaju price kako treba cuvat zube 😂😂
Za ovo stvarno treba imati zeludac, uzas.
🤦🏻‍♂️
Horror