Komentari (213)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
što Japan ne može tužiti amere? što Libija ne može tužiti amere? što Palestinci ne mogu tužiti amere? što Irak ne može tužiti amere? što Indijanci ne mogu tužiti amere?
...zato što su ameri etalon pravde i poštenja. skoro ko staljin.
"Ranije je Saudijska Arabija upozorila SDA kako bi moglo doći do finansijskih sankcija ukoliko bi zakon bio usvojen" A jest ova SDA mocna, mora da je Bake kriv u vezi ovog pitanja!
PRIKAŽI ODGOVORE (14)
Jel oni koji su poginuli i onaj dan kad slucajno 4000 hiljade zidova nije doslo na poso i kaze se da su ih muslimani napali.. Pustite se gluposti
Kako interesantno a ljudi koji su izgubili najmilije tog dana, i kada su saznali pravu istinu pa digli tuzbe protiv americke vlade zbog napada bili su misteriozno protjerani, na silu iseljeni dobijali su otkaze na poslovima i prijetnje smrcu hahahah ccc.
pa nek tuze sad onu su ih i pobili
Biti ce interesantno vidjeti ko su porodice stradalih.
Sad ce moje Bosnje da se nadju uvrijedjene, a ne znaju ni pokazati Saudiju na mapi. Tek sto ne znaju koliko ih ti isti Saudijci uopste ne smatraju muslimanima jer piju alkohol i ne klanjaju 5 dnevnih namaza. Ali posto su moje Bosnje mazohisti veliki, onda ce jos malo i Tursku, odnosno okupatora da slave, tek toliko da ispune kvotu za danas. Fuj, majko kud me u Bosni rodi.
@manki selite se svi sto ne volite Bosnu, vjerujem da cemo mi koji volimo Bosnu sve lijepo naselit od Unde do Drine, od Save do Jadrana. LP
@fangnr Otkud ti to da ne volim Bosnu? Na osnovu cega si to zakljucio? Volim Bosnu vise od tebe sigurno.
ja znam da je Osama Binladen bijo u avganistanu a nije u Arabiji, pa ne kontam što bi tužili saudi arabiju
I ja mislim da je on bijo tamo, u avganistanu isto
Piše u jednom dijelu teksta, "Ranije je Saudijska Arabija upozorila SDA..."! Klix konačno otkrio ko ih finansira. :)
Ja još ne vjerujem da narod u SAD misli da je za to kriva Arabija
hhhhh... bravo ameri. kozojebi pare na sunce. :)))
vala nek ih oderu,pravde nikad nije ni bilo....
Ako ih oderu ko sto sam ja tebe onda je pravda a?
zar na pocetku godine amerikanci nisu rekli da arabija nema veze s ovim??? ne kontam.
Obzirom na presude Mladiću koji je bio na platnom spisku VOjske Srbije, vrijedi li princip i za Srbiju !
New York, 11.9. 109. Da li je bolji onaj koji je temelj zgrade svoje postavio na strahu od Allaha i u želji da mu se umili - ili onaj koji je temelj zgrade svoje postavio na rub podlokane obale koja se nagnula, da se zajedno s njim u vatru džehennemsku sruši? - A Allah neće ukazati na Pravi put narodu koji sam sebi nepravdu čini 110. Zgrada koju su oni sagradili stalno će unositi nemir u srca njihova, sve dok im srca ne popucaju. - A Allah sve zna i mudar je.
Sura 9, Dzuz/dio 11, ajeti 109-110 1. 9. sura, 9. mjesec 2. 11. dzuz/dio , 11. dan 3. 109. ajet, 109 unutrasnjih spratova je imao Juzni toranj, dok je 1 sprat bio vanjski na vrhu kao observatorija za turiste 4. 110. ajet, 110 unutrasnjih spartova je imao sjeverni toranj 5. 109-110 ajeti su jedini ajeti koji govore o rusenju zgrada/gradjevina u cijelom Kuranu 6. Temelj zgrade svoje postavio na rub podlokane obale, tornjevi su bili jako blizu obale
@deiks Ne.
PRIKAŽI ODGOVORE (18)
"Ranije je Saudijska Arabija upozorila SDA kako bi moglo doći do finansijskih sankcija ukoliko bi zakon bio usvojen." El Bake
Svi vec znaju da je to velika teorija o zavjeri