Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
tako je bilo i u BIH. no fly zona uspostavljena 1992 i od tada ni jedna granata nije pala na Sarajevo niti bilo koji drugi grad. sve je bilo idealno.
inače je to NO FLIGHT ZONE..nismo znali da artiljerija ima krila,kao i tenkovi i brodovi..milosrdno baš i sa ljubavlju ,nema šta
\'\'(ne)milosrdni andjeo 2\'\' se periodicno ponavlja. Ovaj udar kao i onaj \'99 protiv smrdije ce zavrsiti kao i prvi, KAPITULACIJOM barbara
Puče Libija na dva dijela. Tako fino zauzmeš stranu odnosno podržavaš one koji ti više odgovaraju, ako su slabiji onda obogaljiš jačeg, i omogućiš svojoj strani da se odbrani i odnese komad države. Na čelo secesionističkog dijela države postaviš svog čovjeka, i onda fino kontrolišeš koliko se nafte pumpa, i za koju se valutu nafta prodaje. Ko se drzne planski i ograničeno pumpati naftu, i tražiti Eure za nju kao onaj Gadafi sunce mu njegovo, neće ga više biti.