Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hebo li vam zmije mater imbecilnu (odnosi se na one što ih uzimaju kao "ljubimce", te ove majmune koji ih prodaju).
Dajte nam koju da ih u parlament posaljemo !!!
...to je jedini cin na ciju smrt nekih 300 parlamentaraca bi se GROHOTOM SMIJAO...i svako jutro kad se probudim OPET SE GROHOTOM SMIJAO dodatno bi mi usrecili zivot hahahaha
ako imas zmiju u kuci-razvedi se XD :O
Katastrofa vlasnik je duzan da odgovara jer je kriv sto je zmija uspjela da izadje
Volim reptile zaista, i imala sam kontakta sa njima cesto. Ako vec neko zeli reptila, zasto ne uzme sebi finog gustera ili kameleona, mozda iguanu...to su sve reptili koji ne zahtijevaju puno. Ne shvatam zbog cega bi neko u skucenom terariju drzao tako ogromnu zivotinju prvenstveno sto joj to nije dovoljno, onda sto su u takvom okruzenju opasne, a naposlijetku je i nehumano zatvoriti zmiju od par metara u mali prostor. Malo treba da se ovakve tragedije izbjegnu, ali i to je ljudima tesko.
Meni nije shvatljivo kako nekome zmija može biti tako lijepa i ljupka životinja kao nekome mačka ili pas???? Treba tog vlasnika dati tom pitonu da njega udavi!
a tebe treba dati tom psu da te pojede
...bolje da je poje*e :-D
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Cuj "Royal Canadian Mounted policija" :D
Zmija je nakon 24-satnog zadrzavanja pustena na slobodu , advokat je izjavio da se ne osjeca krivom
Pa u kakvom su je kavezu drzali? Papirnom.. I kakav je bio sistem izolacija, i on od papira.. Strano se neko brinuo o njima!!
Vlasnik Reptile Oceana izjavio je za CTV News kako je zmija bila u radnji od 2001. godine??? Lik gladan para malo mu što mu zmija čući u radnji 12 godina u jebenom Campbelltonu negdje u pizdi mater'noj. Pa haveru, vidiš niko je neće pa je lagano pustiš u divljinu ili pokloniš ZOO vrtu!
Ne mozes pustiti africkog pitona u divljinu u Kanadi.Kakva ti je to logika :S?
Haveru, ko je rek'o da je se pusti u Kanadi? Imaš fino divljine po cijeloj sjevernoj i južnoj americi, u močvarama Luiziane ili Floride, u rijekama Amazona ili Mato Grosa!
Zamisli probudis se jedno jutro, a ona te gleda i tako se vi gledate oci u oci. Hmmm. Obijesni Amerikanci, nemaju ljudi sta jesti oni jos i zmije hrane, djecom :D
U pitanju je Kanada
@ruski it is still America :) Sjeverna :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Yeb.em li joj komplet familiju.