Komentari (172)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Znači ako je Osman biti će terorista...ako je Patrik biti će umno poremećen....
Hahaha e cuj Patrick, Allah te nagradio
"Zločin iz mržnje" vrlo brzo će da mutira u "Teroristički napad" samo ako se ustanovi da je "mladić u sivoj majci" musliman. :) Još nastpio Ramazan... >Vidjet ćemo.
dok mu nalijepe bradu u fotoshopu, polahko
Ako se utvrdi da je musliman bice teroristicki cin za sada je samo zlocin iz mrznje
Samo da ne bude opet musliman-terorista ... provijeravat ce oni svakako da nije presao na Islam, da se nije spajdasio sa Isil-ovcima, itd ...
1)Teroristički napadi na crkve i policijske postaje sa smrtnim posljedicama 2)Pokolj Hrvatske obitelji na Badnjak u Konjicu 3)Atentati na policajce i zamjenika ministra unutarnjih poslova 4)Pripremanje terorističkog napada na Papu 1997 godine 5)Napad na Američko veleposlanstvo 6)Financiranje Islamske države iz USA, uhićeni Bošnjaci 7)Planiranje terorističkog napada u Australiji, uhićeni Bošnjaci 8)BiH statistički šalje najveći broj pripadnika u ISIS u cijeloj Europi Da vidimo omjer lajkova/dislajkova :)
Izgleda da ni ti ni tvoj glupi komentar niste nikome interesantni. Bolje da odeš nešto korisno uraditi. Ovdje se samo blamiraš.
Solidarnost prema Komadantu NASERU REGISTRUJTE SE I STAVITE NJEGOVU SLIKU https://suna.e-sim.org/lan.227753/ https://suna.e-sim.org/lan.227753/ https://suna.e-sim.org/lan.227753/ https://suna.e-sim.org/lan.227753/
Bolesno u PM!
Cekaju sa objavom identiteta dok dobro razmisle da li da ga prkazu islamskim teroristom...
Pa kakvi drugi teroristi danas imaju, nabroji mi teroristicka djela pocinjena od strane "katolickih terorista"? Francuska, Danska, Amerika, UK, Australija...U svakoj od razvijenih zemlja barem jedan muslima je napravio sranje... Od katolika...Hm, jedino Andres Brejvik koji je osuđen kao terorist, gdje su ostali? :)
SAD ispade mi bijelci mrzimo crnce i njiohov način molitve! Kako znaju da je ovo zločin iz mržnje a nije terorizam iz mržnje ili iz koristi ili ideologije? Možda je momak slučajno, sasvim slučajno, ušao u crkvu i počeo pucati po vjernicima. Mogao isto tako, sasvim slučajno, otići u strenjanu i pucati u imaginarne mete ali nije bilo busa, kasnio mozda i svratio u crkvu. Opet, s druge strane, bolje da je svratio u crnačku crkvu nego u bjelački vrtić!
Hebem ti nepravdu a sto sad nepise Krscanski terorista
Pa kakvi drugi teroristi danas imaju, nabroji mi teroristicka djela pocinjena od strane "katolickih terorista"? Francuska, Danska, Amerika, UK, Australija...U svakoj od razvijenih zemlja barem jedan musliman je napravio sranje... ;) Od katolika...Hm, jedino Andres Brejvik koji je osuđen kao terorist, gdje su ostali? :)
Musliman nije sigurno,,,to je drugo sto bi ljudi sebe nazivaju musliman zbog imena,,MUSLIMAN JE BITI CAST I PONOS
PRIKAŽI ODGOVORE (13)
ma ovo je bosnjo neki 100%
i njega ce upisati u muslimanske teroriste, samo dok izmisle koji dokaz
ovo je znak raspoznavanja amerike usvjetu, ko kip slobode
Бог вас клео, погани изроди, Куда ћете с клетвом прађедовском? Су чим ћете изаћ пред Милоша и пред друге српске витезове, који живе доклен сунца грије?
jes ti normalan....
Možda sa knjigom pravopisa i gramatike?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
...A PEDOFILIJA i seksualno zlostavljanje djece od strane crkvenih službenika?
Evo javise da su mu nasli hodzine zapise
sto ne napisete da je to crkva u kojoj se iskljucivo crnci mole. sad ce protesti po sad-u, haos ce da nastane.