Pucanje iz mitraljeza i minobacača
0
Žestoke borbe pobunjenika i sirijske vojske u Damasku
Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj rat strahovto podsjeca na rat u BIH kada je diktatorski rezim u Sarajevo mucki i zlocinacki napao svoju bracu u Cazinskoj krajini koj su se suprostavili diktaturi vlasti u Saarajevo.Bratoubilacki ratovi su i krvaviji i po zlocinima svirepiji od vjerskog rata koji se vodio na ostaloj teritoriji BiH.Diktatorski rezimi ne biraju sredstva i metode da ostanu na vlasti,kao sto je primjer u BiH kada je diktatorski rezim izazvao rat sa Srbima,zatim je napao i svoje dojucerasnje saveznike Hrvate ,da bi na kraju napao i svojou bracom koja su drukcije mislila
srbe na vrbe, al pod hitno.
treba već jednom skinuti te diktatore s vlasti. pucati na vlastiti narod može samo diktatorski režim, da bi se što duže održao na vlasti i u svojim debelim foteljma.
@ibro, džaba mi smo naoružani ali opet ne možemo da skinemo onog glavatog kriminalca što je prisvojio Srpsku sebi. Valjda će nam međunarodna zajednica pomoći i ukinuti entitete.
građane treba samo dobro naoružati, da skinu tu diktatorsku vlast.
Znamo da si dobio zadatak da ocrniš šije al beje te činjenica da je Assad komunjara, klocino
nema ovdje stranih pobunjenika vec nezadovoljan sirijski narod koji se godinama bori protiv terora Basharove familije. Oni bolje upuceni znaju da al Assadova porodica pripada šitskoj sekti Alevita, poznata po \"modifikovanom\" islamu (nema molitve, posta itd) tako da lojalni takvoj ideji i nije im tesko masakrirati zene i djecu. A vi nastavite misliti kako su ovo \"placenici\"
poserem se u usta onima koji su negativno ocijenili ovaj komentar, pa stoka glupa, biste li vi pristali da vam neko vlada 40 godina???
nisu to pobunjenici, to je obican sirijski naord koji se bori za svoja osnovna prava. smrt assadu i njegovom rezimu, sloboda narodu
DOKLE
Pobunjenici? Mislite strani plaćenici i teroristi, nešto poput Smrdochetalja i Lagumdžića?
Pravda za prodemokratske reformiste i saudijske plaćenike.