Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
\"Strogi zakoni Saudijske Arabije zabranjuju bilo kakvu interakciju između muškaraca i žena koji nisu u srodstvu. \" Jel to znaći da se mogu i j.e.b.av.at samo s bratom, babom, amiđom, dajđom?
ja bi izraelce poslao da im pišu novi zakon, jer ovi su arapi glupi ko k...c. nemaju oni pojma ni šta je život ni šta je vjera. samo ubojaju ljude u pojam. gademi se svi arapi.
Totalno nebitna vijest...
A oce li se smjet karindzat s kim hoce?
sve biser do bisera komentarise...
Isti učinak kao da se kod nas proglasilo da muškarciima neće biti zabranjeno ići na časove heklanja i pletenja. K-o da su nešto napravili s ovom dozvolom ženama. Hoće li im dozvoliti da izađu u javnost same bez pratnje muža ili familije ?
Saudiska Arabija zostala u svome jadu koji nema nista sa islamom vec sa hegemonijom pljacke i dominacije onih koji su dosli iz Jemena.Jevreji (Bin Laden i kompanija jevrjeja koji dominiraju danas cak i Mekom i Medinom). Slomiti svaki napredak muslimana naravno diktaturama, ko ......zavadi pa vladaj.......
hohohoho kakvi bosnjaci i srpkinje u gu*zu? jesi li pri sebi? u casnom kura.nu jasno stoji da se za to ide u pakao.
Kako srpkinje primaju u gu*zu, to svaki Bosnjak najbolje zna.......:-)))))))))))))
Pa katolicke casne sestre imaju pravo ici na utakmice u italiji, sto nece i zene u saudiskoj arabiji, vrijeme je da se zatucana ali u zlatnim kavezima ta muslimanska drzava otvori demokraciji !
Samo nemojte se vi sikirati za seksualni život Arapki. Mnogo je zanimljiviji od vašeg vjerujte.
@pele: jok, nego to znaci da ce ti babo srediti da imas sta za guxiti. neznam samo kako ovim arapima (i islamskom svjetu obicno) uvjek drugi krivi... svi krivi oni jedini pravi. kao sto neko rece, imaju oni jos dosta do 21. vjeka.. steta mogli su uciti na tudjim greskama.. a oni iste prave.. jos 10x gore. ko o cemu arapi/muslimani o bogu i zenama. dalje neznaju
Opa... bice masturbacije sarmica na misicave fudbalere... flop, flop, flop...
moć u toplesima ponovo u akciju?
Svi kr.eteni koji ce sada da komentarisu nek budu svjesni toga da je tim arapima podmetnuta vlast (ono smrdljivo kraljevstvo) od strane cifutsko-americkog imperijalistickog rezima.