Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Amerikanci-stari i iskusni "slučajni" bacači napalm i kasetnih bombi na civile, svadbe, bolnice i sl.
to je rat, stradaju pravi i krivi, dužni i nedužni, ko ga nije osjetio na svojoj koži neshvatljivo mu je kako je to težak i zayeban događaj, zato reci NE DAO BOG VIŠE NIKAD, slavite mir dok ga još ima jer ovo kako je krenulo u čitavom svijetu miriše na katastrofu širih razmjera, a mi ga vazda popušimo gdje god se u svijetu neko nakašlje.
Ovo su Vijetnamci sami sebe bombardovali nebil im se ukinuo embargo i nebil došlo do vojne intervencije...
"U Miamiju". E, tugo moja. Prvo te spalim, pa te zakrpim i još ispadnem principijelan na Američki način.
Slucajno? Jao jao, to je taj zapad. Slucajno im je ispala, gdje ce heroji bacati bombe po civilima, gdje ce heroji praviti nerede po svijetu, gdje ce siriti blud, nemoral, drogu, praviti zivotne sredine i lifestyle putem medija, globalizirati svoje ideale te unistiti ono tradicionalno narodima sirom svijeta, uciniti ljude robovima materijalnog sve pod izlikom moderno. Ma ne cine oni to, gdje ce naoruzavati bliski istok, kreirati teroristicke grupe i praviti scenirane dogadjaje za sire mase putem medija. Ma jok.
Mora da su im i one atomske poispadale slucajno. Ili u samoodbrani kako nam to kroz vijesti prenose.
"nakon što je vojska slučajno bacila napalm bombe na civile u selu Trang Bang" kod Amerikanaca sve nešto slučajno...k'o ono nedavno bombardovanje bolnice u Afghanistanu.
Amerika nesto uradila slučajno? Mora da se šalite...
Vietkong je ovo uradio. Ne USA.