Panika u Port-au-Princeu
0
Zemljotres na Haitiju snimljen sa balkona
Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
http://www.youtube.com/watch?v=CcFVxl8oclY Kad ja MoraM njihov posao raditi.
Fake snimak. Haiti je tek početak. HAARP. Googlajte malo.
pa ko pise ove clanke, hahahahahaha, cuj zemljotres snimljen, hahahahhahhahaha, jao, jaooo, epic fail.
sa-x se opet provaljuje FFFEEEEEJJJJJJJKKK !!!!!!
fake !
e stvarno jeste laznjak.. nema sta.. laptop stoji kako stoji.. grane od drveca se nisu nikako pomjerile... pa kad je lagani vjetar vidis kako se grane njisu.. a kamoli zamljotres ove jacine.. jadno kako se neko moze zezati s ovim.. ccc
pa bolje bi ja ovo snimio...fol zemljotres...kakva laz a sa-x nasjeo ko levati zadnji
sve se trese, a kad je stavio kameru na sto, sve stoji..kako to?..usrani laznjak
Ma ja ba! zemljotres al u qurcu
\"u u u ver iz maj mader...\" koji fejkerski niger. a na stolu izvadio pasos, ko fol trebace mu... jadan narod sto jes jes, ali to su sve amerikanci instalirali pneumatski aktuatore pod njihovu zemlju samo da bi im zauzeli teritoriju :-)
znam ja kako zemljotres deka... nema sanse da traje 20sec i da na tren ne prestane podrhtavanje, a s druge strane, i da je ovako podrhtavalo, covjeka obuzme takav strah da mu prvo ne pada na pamet da stoji na balkonu i snjima kamerom, vec bezglavo bjezi na prvo sigurno mjesto koje u tom trenutku osjeca da je prividno sigurno. laznjak samo takav. ovo moze prodavati onom ko ne zna sta je zemljotres.
STo se izofirase ovi iz sa-x s ovim video snimkom hahahahahahaha.Toliko o profesionalnosti
Video je fake , zasto ? kamera se trese , nista ostalo se ne pomjera , laptop stoji li stoji na uskoj stolici , spusti kameru na stol , nista. Neko ko hoce da privuce paznju.
ovo je snimio Asim Bešlija, kolumnista sa-x. sa svog balkona može snimati sve kontinente.
I meni se ovako ruke tresu kad malo popijem. Lažnjak i vrlo providan. Kad je ovakav zemljotres sve se trese i čuje kako zvekeće. Ovdje ništa.