Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jel esmeralda dobro?
ja kad slušam Radio Mariju (stanica za vkernike) ili neku Bošnjačko-islamsku radio stanicu... zvuče mi obadvije isto.... Zaštiti nas Bože od šejtana/đavola, griješni smo i prije rođenja, ti si nam odredio sudbinu i stvorio sve svjetove, oprosti nam što je svijet takav kakav je, oprosti nam što smo mi takvi... itd itd onooooooo, poželim da ima radio-kontrole na volanu golfa 2 da što prije mogu prebacit stanicu
Bože podari nam svima radio-kontrole na volanu. Amin/amen
zemljotresi, vulkani, cunamiji, epidemije, suše , poplave i glad pogaćaju samo nevjernike. Znači bogatuni su pravi vjernici.
shake baby shake
ma to narko sefovi podmetnuli...izaslo iz mexica brdo droga dok ovi zemljotres analitisu !!!!
judi prave novu vrstu kokaina pa im se omaklo :-)
Sad ce komentari kako ih veliki Allah kaznjava jer jedu krmetinu,locu ko hajvani i nisu muslimani itd.
Gotov si, veceras ces sa mrakom da nestanes! ;-)
dok nebude 10 neću da čitam članak