Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Meni ovo izgleda kao monty python. Lik u trnerci i majici kao neki vasarski medo koji luta od grada do grada.
Ni ova globalisticka Meloni nije bolja od ovog klauna, isti su. Zelenski nije ukrajinac i njega je realno briga za Ukrajinu
Volodimir Oleksandrovič Zelenskij, rođen 25. januara 1978. u Krivom Rogu u Dnjepropetrovskoj oblasti, Ukrajinska SSR, Sovjetski Savez, ukrajinski je političar, --- ( USKORO 100 % bivši ) komičar i glumac.
Zagrljaj izaziva zavist Volodimire.
Ovaj židovski patuljak je jako iritantan lik sa ovim paradiranjem u cargo pantalonama i dukserici dok je u toku zvanican drzavni prijem. Ok zemlja mu je u ratu,zao mi je svih nevinih bilo gdje,ali on nije nikakvo vojno lice nego predsjadnik jedne drzave,ova propaganda da je on skroman je tako ofirna.
U clanku ne stoji ali Meloni je obecala punu potporu Italije Ukrajini u njezinim naporima da odbije brutalnu i nepravednu rusku agresiju koliko god bude potrebno. Kazala je takodje da ce Italija nastaviti opskrbljivati Ukrajinu oruzjem.
Kakvo pisanje po rusofilima koji su mislili da ce ova desnicarka postati putkova saveznica.
Zar nije Meloni naklonjena Musoliniju!?
Ovakve teme posjećuju pacijenti koji su od toliko informacija, bukvalno pobudalili. Nit pomoć, nit odmoć narodu Ukrajine. Bukvalno drkoši koji nemaju drugog posla, nego naprđivat i navijat svako iz svoje stolice. Bez da je qurcom mrdno da pomogne svojim roditeljima, komšijama ili ptici u letu. Pišam vas sve 😘
Jel pao kres 👉👌
Zela ide po svijetu i sredjuje novcanu i vojnu pomoc za svoju zemlju, dok za to vrijeme mali putko sijedi u svom bunkeru. Zato ne cudi ovoliki cvilez putinoljubaca na Klixu.
Nije dosta sto ih Ukrajinci razbijaju nego rusofasistima avioni i helikopteri danas sami padaju. Kakva komedija od tzv. vojne sile hhhh
Glumac je naporan, obuci odjelo šta glumiš nekog ratnika
Ovaj ide uokolo mozda sredjuje azil sebi. Niko vise ne spominje kojekakve abraham tenkove sto su dobili, vjerovatno je i to scicano za 15 dana, klix nekad stidljivo spomene kontra ofanzivu al svako razuman zna da od toga nema nista. Sta je sljedece? Bila korona, pa Ukrajina je li ide Tajvan i treci svjestski?
Ruski nacisti su danas na vlastitoj teritoriji izgubili dva aviona i dva helikoptera. A ako ne vjerujes klixu onda valjda vjerujes onom celavom debelom vodji vagner nacista.
Ha, ha, ... Komičar će vjerojatno otići do svoje vile da vidi kalo ide booking bogatim Rusima :-)
Ashkenazi = Nazi
Imal' sta o palestini? Manite se vise ovog klauna i narkomana
Zasto bi mi to bila bitnija informacija? Kao da nije bilo dovoljno i o Palestini prethodnih godina