Komentari (84)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa on je prico da dobijaju vec 5 mjeseci, a sad mijenja stanje na bojnom polju.
Ukrajinski retardi na ljetovanju!!! https://t.me/code17tv/2968
@gouser ako su ovi ukrajinci onda si ti predak starih inka.
Samo se rusofili nadajte. Jedina istinska supersila je Amerika. Kad bi im dali stvarno najmodernije oruzje kao sto daju Izraelu onda bi vidjeli ko kosi a ko vodu nosi. HIMARS je zastario za moderno američko oruzje. Putin se sramoti svaki dan kaze samo nek se neko umijesa. A Amerika se do vrata umijesala. Pa sto nesto ne poduzme .
HIMARS je dobro oružje, ali nije ključni faktor. Ključni faktor su obavještajni podaci koje NATO stožer daje Ukrajincima o lokacijama skladišta naoružanja agresora.
Ma nema, rasturise ih???
"" "Spuštanje na mjesec" "" je bio crtani film prema ovom filmu. U kojemu glavni glumci (iz iste košare) relativno dobro a ipak providno igraju svoje uloge. Samo što bi nažalost posljedice ovaj puta mogle biti nakon općeg potopa biti nesagledive. Nije ovo rat do posljednjeg Ukrajinca kako neki govore nego do posljednjeg čovjeka zemlji. No, ipak je Božja zadnja. Stvari su više nego jasne. Ovo je poziv minut do 12 na obraćenje.
Stanje na terenu bas ne ide u prilog tvrdnjama Zelenakog.
Bilo je ispočetka slava ukrajini a sad im narod *ebe mater 😂😂 I meni je ispočetka bilo zao ali kad sagledas isti su oni, bog samo zna sta su Ukrajinci radili Rusima od 2014.
Vime ce raditi tada nisu imali ni priblizno oruzja kao danas... uostalom to je okupacija Ukrajine, ne mjesaj babe i zabe, rusi su agresor oni su krivi oni su prvi napali ukrajinu a ne obrnuto...
Kako ce biti agresori kad su 40% stanovnistva Ukrajine Rusi! Po toj logici i BiH je agresor jer se htjela odvojiti od Jugoslavije!
Kako? Šta?
https://m.vk.com/wall680224080_4966
ratovat ce zapad sa rusijom do posljednjeg ukrainca
#eanibab Ne, inače su iz Bangladeša a mediji plasiraju laži da su iz njemačkog govornog područja, čisto da se sakrije istina o azov i hajdar nacistima!!!
Samo vi nastavite da kupujete oruzje od zapada. Jos nekoliko isporuka i vi ste zvanicno robovi zapada sa dugovima do guse. Kao i vasa djeca kao i vasi unuci. A u paketu sa tim drzava razrusena. Cestitke
ma da, trebali su pustiti rusima da ih je*u
Sviranjem kurtzom klavir je i imalo nekog smisla sa komedijom, dok ovo je tragikomicno.
Nisam na kljoksu u zadnje vrijeme, pa me zanima zašto su komentatori za relativno kratko vrijeme postali ovako izrazito ruski nastrojeni? Šta je doprinijelo prevagi na rusofiliju, aaa narode?
cjene goriva plina hrane opcenito sto raja propada pa kontaju da bi bilo drugacije da nije bilo sankcijA
Jos malo pa će kontraofanziva protiv svih rusa i srba i svi ce u Sibirskaja replika!
Sve smo prosli 90-tih, uz embargo na uvoz oruzja i opet nam nisu mogli nista osim da cine zlocine. Ukrajini oruzje redovno stize.
Nisu mogli ništa? VRS držala skoro 70% BiH, odnosno povezala većinu teritorija koje su smatrale svojom. Da nije bilo napada NATO-a, ulaska HV i sankcija Srbije, jer je Đukanović rado slao sve što treba... Postojala bi Palestina u Evropi.