Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dragi svi moji Bosanci, zivim u dijaspori i kada sam cula da ce nagradu za mir dobiti jedan Srbin, bila sam iskreno receno- razocarana! Medjutim, ipak sam otisla na urucenje te nagrade, posto zivim u Aachen-u, i moram priznati da mi je to bila super odluka. Taj covjek ,Zdravko Marjanovic, predstavlja sve ono u sto ja vjerujem, ljubav medju nama \"Jugoslovenima\" postoji!!! Samo da nas je vise! Dosta mi je tuznoruznih vijesti , koje dnevno slusam na rvtbih ili na rtlhr( srbe ne mogu da nadjem). Covjek nemoze da vjeruje u sve to sto se odigrava na nasim prostorima, sve zvuci kao da je iz nekog filma Stephan-a King-a, a obican covjek je nemocan da poduzme bilo sto. POgotovo mi iz dijaspore smo uvijek ismijavani kada dodjemo sa nekim predlozima. Sve se zavrsavo na tome \"...Ah, kao da mi to nismo vec pokusali...!Sve sto se pokusava i svodi u djelo je \" Biraj svoju nacionalnu stranku\"!, da ne bi izvisili, a sta nam nasi izabranici rade- i Bogu je plakat\'!Toliko od Ivane.
SVAKA CAST NA NAGRADI A I NA SLICI NA MAJICI DJEVOJKE PORED NJEGA.. A SAD N E O N A C I S T I SA SVIH STRANA OSPITE PALJBU ZGURDUMIO VAS I ALIJA I RADOVAN, A I FRANCEK DABOME...