Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zbog nevremena, tokom kojeg će danas na području Washingtona napadati, kako meteorolozi predviđaju, čak 23 centrimetra snijega, odloženo je za danas zakazano glasanje u oba doma američkog Kongresa, u Senatu i Predstavničkom domu, prenio je Reuters. NIKAD NISU NAPISALI OVAKO DUGAČKU REČENICU BEZ GREŠAKA
"Zbog snježne oluje nova blokada na istoku Sjedinjenih Država" - snježna oluja na istoku Sjedinjenih Država i odranije poznata ...... zapadu Sjedinjenih Država:)
Kod nas kad napada 23 centa, ko da i nije padao XD