Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pravo smiješno pa niko te netjera da ideš tamo...a kako oni znaju što se dešava unutra , iz prića hođe , koji je to radio u praksi ili.... pa tako su u Sarajevu se razletili zatvaraj nočne barove , pa onda policija kontrolira dešavanja...po stanovima uf zaboravio sam pa toga nema u SA
muslimani su rodjeni da sve pokvare. ko ce sad tamo dolaziti, kad nema sexa.
napaljena machkica zeljna vruchih i mastovitih razgovora u ove sitne sate...usamljena sam jako..veoma mazna i umiljata....poslushna i iznad svega strastvena...pa ako ste za priche nazovite me na ovaj broj 0644273367 javite se dechki
Koji \"tvoji\" kad je RS etnicki ociscena? Ti Islamiste nisi u zivotu vidio,mozda samo sanjao...
moraju islamisti upropastit sve sto valja, isti su ko i ovi nasi
Zatvorene sve banje, pa sad smrde na kilometre.
vidis sta je prava islamska stranka a ne ko ove nashe nazovi; ne dozvoljavaju bludnicenja na maldivima; a ko nas \'Drina\' radi punom parom.
turisti, dodjite u nasu srpsku. necete imati problema sa ovim shupcima. sve moze. zakucajte na bilo koja vrata bilo gdje i dobicete sto ovi shupci sad zabranjuju. nije vise ono moja kuca - srpska. sad je moja kuca - javna kuca.
Opet se ti supci islamisti zgrazaju nad seksom? Sta je slijedece, obavezne feredze na plazama?