Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad je evropa bila civilizova?Zato se i ne kažnjavaju.Unija silovatelja,razvratnika,bludnika,ubica i koljača ,nevjernika,pe\'de\'ra,lezbijki,kamatara,alkoholičara,narkomana,pe\'do\'fila,prevaranata,oholnika,kr\'mo-jedaca itd.To je evropska unija.Dao All\'ah da vas sataru nuklearne bombe bando naci-fašistička.I hoće,All\'ah je kadar da zavadi \"nuklearni klub\".I to se na koncu i sprema.
Kažnjava li se u \"civilizovanim\" državama Zapada raspirivanje vjerske mržnje (poput svega ovog sa filmom, karikaturama i sl.)?
Meni kad se film ne svidja ja ga ne gledam!
haha
Niko ne smije da stavlja u karikature Karla Marxa, Lenjina,Staljina,Tita,Muhameda,Isusa....
svaka ti cast \'spori\' napokon da neko izjavi nesto pametno. sa pogledom na realnost. a ne da se pali ko svi ostali zbog neke bu_da_le sta je izjavila, nacrtala ili snimila. ljudi ima vecih problema nego budale posmatrati.
Ne kontam, zasto citati nesto ako te nervira Svaki idiot moze okaciti gluposti na web-u. Takodje, vcina korisnika interneta, makar jednom se negativno izjasnila o drugoj religiji (bilo indirektno). Sta sada, da se svi rokamo izmedju Znaci ignorisati gluposti je sasvim dovoljno a ne ici i napadati ambasade i pripadnike drugih religija Ajd zio
nekome je u velikom interesu da padaju glave zato se i desavaju ovakvi incidenti.
Pa farncuska vlada treba da KAZNI navedeni casopis, zbog njihovih provokacija ce da padaju glave!!!!!!!!!!!!!