Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo su ustvari ostatci fudbalskog zdanja na kome te igrao zelješčar, medjutim zlocinacka UDBA je sve ovo zataskala, i zbog mira u kuci uvalili nam onaj nuklearni otpad od stadiona sa kojim ni dan danas ne znamo sta da radimo
Reci: Šta mislite, ako vam vode presuše – ko će vam tekuću vodu dati? (El-Mulk, 30.) Kažite vi Meni: Vodu koju pijete da li je vi ili Mi iz oblaka spuštamo? Ako hoćemo, mo­žemo slanom da je učinimo – pa zašto ste nezahvalni? (El-Vakia’, 68-70.)
Ne dipr
Dok su u kini gradili mostove, balkan je jos bio u kamenom dobu hehe :)))
ljudi most od tri kilometra prije hiljadu godina. garantujem da sad mi ne bi napravili takav most ni za sto godina.
Onda im je Chuck Norris pravio most dok nije istruho za 400 godina :-)). Jer da su kinezi ga pravili, puko bi vec drugi dan ahhaah.
Mogli ste bar staviti par slika tog mosta a ne našli neke azijate kako idu preko nečega šta i ne liči na most
Izronio stari za one sto ga vole...
hvala sto me persiras :)
Kod nas da isuše jezera vidjeli bismo samo kosti djela GENOCIDAŠA
mogo si bolan rec sta lijepo.. cc
Istina. Ovaj zadnji rat ni blizu onome šta se dešavalo u WWII. Jame, bunari, jezera, rijeke, ...