Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne ponovilo se, a posljedice nece nikada isceznuti. Samo da ostanu u dobrom stanju, da ih vise nista ne poremeti, jer tad nam se ne bi dobro pisalo.
@NiggaWhaaa Svaka cast, dobro poznavanje. Ok slazem se, ali se bar nadam da se to mjenja i odrazava na vrijeme, pa da ne dolazi do vecih katastrofa. I vjerovatno odrzava, nije to bas nesto bezaveze. Iskreno ovo je jedna velika bomba, meni ni malo draga, ali tako je kako je. Hvala na obrazlozenju.
@NiggaWhaaa Nekada je ljepse manje znati, te informacije su zastrasujuce. Lijepo neznanje, bar se ne ledi krv u zilama.
FADILA NOVALIĆA U ČERNOBIL!!!
Japance će taj sarkofag koštati 200 MILIJARDI DOLARA ! Dva sarkofaga za Grčki scenarij ! :)) https://news.slashdot.org/story/16/11/28/2232238/japan-fukushima-nuclear-plant-clean-up-costs-double-approaching-200-billion
NiggaWhaaa Nije najgora katastrofa Hirošima i Nagasaki, možda po ljudskim žrtvama... po radioaktivnom zagađenju su ernobil (pa i Fukušima) gori... neki raspršeni radioaktivni elementi u slučaju nuklearnih katastrofa imaju poluraspad veći od hiljadu godina, tako da je taj prostor za ljude praktično izgubljen... nasuprot tome, u Hirošimi i Nagasakiju se danas živi normalno
''Danas, 30 godina poslije, nalazimo se samo 100 metara od četvrtog reaktora jer je historijska izgradnja novog sarkofaga završena", rekao je Porošenko.'' I dodao je da ga žuljaju olovne gaće.
Černobilski dnevnici, film, strašan
Jel izvodjac radova Euroasfalt?
Eee tko je igrao Call of Duty: Modern Warfare i S.T.A.L.K.E.R. zna vrlo dobro kako je 'vamo...
Nije reaktor eksplodirao kako navodite, nego se rastopio, tako da je vruc radioaktivni materijal progarao metrima u zemlju.
boze mili kakva je ovo bila katastrofa............i koliko dugo ce biti katastrofa bog sami zna
@errorcode02 izrecica.............nista drugo