Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa kako je mogao da ga udara sakama, da ga izreze, da mu pluca stavi u frizider, poslije da ih isprzi i onda da ih pojede, a da niko u zatvoru u medjuvremenu ne skonta nista????
ja budale nije znao razlikovati pluca od srca, trebao je upitati nekog srbendu genocidnog, on bi mu sigurno mogao pomoci
....simpatičan neki lik......\"ubio\" se za električnu stolicu.....
Gori si nego ovaj Cocaign... Koji si ti rtd brate...
ovaj je francuz porijeklom srbin, pravo mu je ime kokajic, iz plemena korovlocnik ruskih kozjih brabonjaka \" koka vaza\", koka sa ubi;janje vaza za ispijanje krvi!:)))) ovaj je zapad stvarno zabrinjavajuci, bolje ne imat ukinute vize....jos kad znas da se srpski koljaci ljudozderi i siledzije slobodno krecu po eu-i?
Meso je meso...
Kakvim bolan plucima jeste li vi normalni??? kako ce pluca izvaditi kroz rebro otkinuto phahahha
Kažu da će ga kod Radovana premjestiti !
da se obrije, ISTI tihic mog mi oca
Ma s lukom ide sve s rostilja *THUMBS UP*
Fakat,kakve su ovo vijesti?!
Bolje ide djigerica sa lukom.
Htio sam uzeti njegovu dušu, kazao je Cocaign koji je stravični zločin počinio tokom boravka u pritvoru zbog pokušaja oružane pljačke. hajmo svi po marku da pa da kupimo redakciji sarajevo-x-a tastaturu sa navodnicima.
Svaka vam cast na bolesnom izboru vijesti
Tobe jarabi..