Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
profesionalac pilot, svaka čast!
Ovo nije nimalo lagan posao. Nikad ne znas na sta mozes naletiti.
vise se kod ovog pilota molilo bogu nego petkom na dzumi :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
SVAKA MU CAST !!!
A i svaka mu dala :)
To svakako hahahah ovo mogu samo oni koji redovno ahahahahaha
Pravi majstor, bravo.
al je zastrasujuce ko da ga je denzel vozio
:O :O
Nakrivio ga lola za raju. Kakav vjetar.
Bočno u rafalu. Šta je radio toranj?
To su iznenadni jaki udari vjetra koji se ne mogu tako lako predvidjeti.
@esmaseh - toranj je znao sve parametre tog probleme i mogao je upozoriti pilote o tim udarima. Drugo je pitanje kada pilot i kako pilot radi proračun za slijetanje ( poletanje). Ovoga puta je posada malo kasnila i morala je da se " vadi" i na sreču izvadi!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
svaka cast za pilota, a stjuardese ko hebe
Pa pilot valjda
@Dado dijasporitus ko jebe pilota, svaka cast za stjuardese sto su odrzale ravnotezu haha
pilot doktor svog zanata! svaka cast svima al ja nebi sjeo u avion osim ako mi se o zivotu radi.
Ni čeze nisu više sigurne kao nekad. Hvataj se ti nogaljki!
Pilot majstor nema sta,al brate im'o je i srece :)
Otkud ovakav vjetar u Trebinju?
I volki avijon :)
Bilo pusti Đanija da izginemo
pilot je sarajlija.
Kineski sarajlija
Bilo je blizu.
Kakvi kreteni sjede u redakciji Klixa. Cuj 737 na letu Peking-Prag. To najveca budala ne bi rekla. Jedan od primjera elementarne budalastine. To je suvise daleko za ovaj tip aviona. Moze se naci na internetu gdje je letio ovaj 737 sa ovom registracijom u videu u zadnje vrijeme. Uglavnom po Evropi. Bio je cak i u Mostaru. Pripada Air Horizontu. Ali Pekinga definitivno nije vidio.
Evo linka https://www.flightradar24.com/reg/9h-gtc
Letio je iz Milana. https://www.flightradar24.com/data/aircraft/9h-gtc/#b340b90
Odlicna vijest da pokaze svo nerazmisljanje naseg naroda koji ne misli o tome sta mediji pisu nego sve uzima zdravo za gotovo. Kako mi mozemo znati da prvi, neuspjesan pokusaj slijetanja, nije posljedica neiskustva i neposjedovanja odgovarajucih vjestina kod pilota ?
@ferhat_80 pa bas medij i jeste napisao da je bilo lose vrijeme, jak vjetar... a to je poprilicno bitno za slijetanje i polijetanje i generalno dok vozis avion... zato bi ipak cestitala pilotu.. a i ruta peking- prag sa ovakvim avionom- nesto cisto sumnjam da bi dali nekom losem pilotu da upravlja njim
vidiš na snimku kako se naginje i cilja pistu. kakav vjetar kakvi bakrači. to samo njemu taj dan vjetar duvao, i to samo kad je prvi put pokusao sletit. vidi se da pilot ljulja avion a ne vjetar. to vidi i obican laik
PRIKAŽI ODGOVORE (1)