Komentari (151)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hrvati su bas ratnici ali promisljeni i obuceni da pobjedjuju.
Pogledas video i vidis manevar gdje se zna ko sta radi.
Greska milenijuma, ne stoljeca. Mogao se obezbijediti trajni mir na ovim prostorima. Ovako, plafon jos 10tak godina. Richarde Hoolbrook, u grobu se okretao da Bog da.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Zato što je cijeli rat dogovoren , namještena utakmica !!! A ljudi su ovce kojima manipuliraju moćnici !!!
richard holdbruk,miteran i butros gali,su dozvolili najvece zlocine na tlu evrope od 2.svjetskog rata,to su zlocinci kakve istorija nepamti
Ovo je tacno! Ovo je rekao Diego Aria!
Sve je bilo dogovoreno , od pocetka do kraja . Koja je sve bagra radila protiv Bosne , dobro je ista od nje ostalo . Cim bude sledeca prilika osloboditi cjelu zemlju i ko god je kontra Bosne protjerati i kraj price .
A ja mislio da su Sejdo i Armija BiH oslobodili Bosnu i Hercegovinu?!?
Gledam na Youtube nekog starijeg gospodina koji je radio uz aliju ...nabavljao oruzje i sto je vec armiji bih trebala koji veli da nije bilo hrvatske u bosni bi nestali bosnjaci....ono malo sto bi ostalo pisali bi se ili hrvati ili srbi..ne treba zaboraviti i bosnjaci su za hrvatsku bili velika podrska...zajedno a ne odvojeno smo jaci a ne opet i opet komsic,nedamo,uzp...
Oni su je održavali!
A ja mislio da su Sejdo i Armija BiH oslobodili Bosnu i Hercegovinu?!?
Trebalo je to samljeti pa sta bog da srbija i c.gora je vec bila u rat uveliko. Trebalo je vratiti milo za drago ono zlo sto su napravili. Vukovar.bjeljinu zvornik visegrad focu prijrdor.Srebrenicu itd. To je bio momenat kad nisu odlucivli oni sto su napravili rat nemislim na srjug. Oni su samo glupi izvrsioci kojim je obecna v.srbija.jeri da nije tako nebi preznali BiH,a uveli embargo na oruzje. Jednostavno trebalo je rasturiti jugu unistit komunizam smanjiti broj muslimana sto vise.
A Bosni i Bošnjacima luđačku košulju navukli Kauboji majke vam se najebem
A jesmo tukli tada srbe, vece deranje nije zabiljezeno u historiji rata..
Historijska greška.Evo gdje smo
Historija je zeznuta. Ne ponavlja se al se rimuje.
Interesantno ime Tudzman! Tudzi cojk!
...hmm.....to su bili dani ponosa i slave
Amerikanci su spasili BiH Hrvate i RH! Da je HV ušla u BL tamo sada ne bi bilo Srba ali ni Hrvata. Od Une do Drine bi bio Tamni Vilajet i stalna prijetnja. Nikada RH ne bi ušla u EU i NATO. Opet bi bili nekakva Vojna krajina prema Osmanlijama. Hvala SAD što si nas spasila od vlastite gluposti. God Bless the USA!
Zamislite samo etnički čistu Republiku Bosnu sa agresivnim predsjednikom Komšićem. Danas ruši mostove, sutra nešto oslobađa. Glavni sponzori Iran i Katar. Pa to bi bilo gore nego na bliskom istoku.
Srbi u Banja Luci trebaju napraviti jedan veliki park sa americkom zastavom u znak zahvale Amerikancima sto je BL ostala u sastavu rs-a. Danas bi im glavni grad bilo selo po imenu Pale.
SVI STE LEVO JAJE, ZAVISNE BANANA DRŽAVICE OD TATE USA !!!
Greska milenijuma, ne stoljeca. Mogao se obezbijediti trajni mir na ovim prostorima. Ovako, plafon jos 10tak godina. Richarde Hoolbrook, u grobu se okretao da Bog da.