Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To mi je nekako americki mada zavisi od drzave do drzave. Zamisli sada Rim, Prag, Veneciju da nakite neboderima na sta bi to licilo. Jednostavno nikada se nisu radile prevelike zgradurine i ne moze se to uklopiti u postojece stanje. Evo kod nas npr Avaz je cool jer je na dobroj lokaciji ali da ima jos 10 takvih i vecih bilo bi beze. Ako volis nebodere pravac Njujork njemu to bar stoji.
ja bi onde jos dodao jedno 3-4 komada i taman bi bilo
U neboderima u Njemackoj zive samo stranci,primaoci socijalne pomoci i sirotinja ..
Glupost.
@tisiti ... Vlada takav mentalitet ali ne mora nužno biti tako
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
evropa će kao i uvijek misliti da je najpametnija, da cijela civilizavija započinje od evrope.. najbolji primjer su trenutačno švabe sa dekarbonizaciom i pokušajem spašavanja svijeta vraćanjem u kameno doba, te će uvesti pravilo, da po osobi možemo živjeti na 15 kvadratnih metara i da svi vozimo neke male krntije tipa reno zoe ili VW up... dok ostatak svijeta uživa u V8 motorima... glupi prepotentni evropljani...
U Geteborgu sjene ne postoje.
bio na bacarsiji takav nesnosan smrad da mi je bilo muka. Ne znam sta mosnje loze, na cega se greju, ali sbe smrdi na gume neko gorivo uzas jedan.
đesi cunjo ušati mali
@trabakula ti si do sad najgluplji komentator
Zato sto je Evropa zato sto nije Amerika
Na kojem mjestu je Fahrov AVAZ?
Niti jedno niti drugo, već isto kao što u Wašingtonu dozvolu za gradnju neće dobiti nijedna zgrada višlja od Kaptola, tako ni u staroj, tobože liberalnoj a u srži debelo konzervativnoj Evropi, saglasnost za gradnju neće dobiti nijedna zgrada u blizini katedrale a da bude višlja od katedrale.
Ne mozes nikako govoriti ''višlja''
Neboderi su nesto nauruznije na svijetu, golubarnici. A Evropa osim Njemacke, Velike Britanije, Holandije i mozda Francuske i nije toliko prenaseljena.
Beograd jedan od najjačih💪
Jest
Na zapadu su neboderi vecinom poslovne zgrade i hoteli. Visoki stambeni neboderi su u komunistickim zemljama
Kome se jos zivi u naselju nacickanom neboderima, jos ako je stan ko kutija..
zato sto
ajde bar kad preuzimate, lijepo je viditi da preuzmete i neki fin tekst
A fahro neimar mislil on jos sta graditi
petnesti
Prave u istambulu samo kod njih voda ne valja i cesti su potresi a ostali ne znaju napraviti bez balkanaca ni ves masinu