Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Idil = idioti koje treba povjesat za sve sta rade grupa odvratnih psihopata narkomana pedofila ubica, bujrum u europu smrdljive bradonje odvratne
Barbarstvo, nista drugo, ovako se ne dobija rat, ovako se dobijaju novi neprijatelji.
haj što imaju asada na vratu, već im došlje kroje kapu i prave nekakve para-državice, što bi rekli:" nekom se smrkne, a nekom svane"
Samo jedno mi nije jasno, kako strasna Amerika, Britanija i ostali saveznici, foke, marinci, mambe, kobre i ostali ne mogu da se obracunaju sa, pa nek i ima i 100 000 pjesadinaca...Dajte?!
ako je bip spijun dobro je i prošao
Žao mi je momka, ali mi nije jasno zašto pristaju na ova iznuđena priznavanja ili kopanja vlastitih kad već znaju da će biti pogubljeni...doduše ne možemo razumjeti što tim ljudima prolazi kroz glavu u ovakvim situacijama...
@Zoltan Vrlo razumljiv razlog. Priznaš, umireš bržom i "lakšom" smrću! Ne priznaš, umireš sporom i težom smrću, u najgorim mukama. Pametan bira lakšu i bržu smrt.
... sudba
samo jedan dobardancic
Samo jedno <3
Ma Americka zavjera,gdje ce Muslimani ovako raditi,pa nema to ni kod nas.
boze kakvi su to vanzemaljci, štakori