Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nadam se da ce dobiti dozivotni zatvor ovo je cisto teroristicko djelo s obzirom na posljedice koje bi prouzrocilo da je uspio...svaka cast cerinicima koji su otkrili
Tako su i nama GURNULI nakvo govn-o od zuto-.smedjeg puza nista vise ne moze osat od njega a izgleda da su POJELI i one nase stare normalne puzeve :)..
jah problema u svijetu u odnosu na stanje u našoj državi i sa čim se mi borimo :D
Dobro je, rjesili smo Dodika
Ovdje granična služba radi svoj posao u odnosu na kokošare koji putnika u prolazu vrate i kazne za kutiju cigara,sir ili 100 grama salame.
Ako je pravilo da ne mozes prenijeti 100 grama salame, i budes zaustavljen zbog toga, onda da granicna sluzba radi svoj posao. A pravila ne donosi sama GS vec politicari.