Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nemoguce 500 000 tona po meni...al eto :D Mozda 500 tona ili 500 000kg
Ima veze zato sto je smrdin koji postira uvijek retardirane komentare. :) I par puta se potpise levat.
@... o cemu to ti kakve to ima veze sa armani kosuljom i gucci ćolama
old sql !
Nesto mi tu ne stima. Tona robe za cenera :S
500 hiljada tona?!?!?! Da nije malo puno?! Znate li vi koliko je 500.000 tona?!?!!? Ajde se presaberite pa to fino popravite, ne blamirajte se.
Normalni ljudi ne možete shvatiti Srbe koji su sa Otomanima doživjeli taku tragediju da sad sve gledaju kroz tu prizmu. Nešto kao Jevreji i Holokaust. Ne pokušavajte to shvatiti i budite sretni da se to nije nama desilo.
aj malo za sadake heljp bazShNJA
Sad vi to fino sve unistite, nemojte da poznate svjetske marke trpe stetu. Nema veze sto se sa tih 5 miliona eura moglo mozda pomoci sirotinji