Abdikacija postala zvanična sinoć
2
Zapečaćene odaje pape Benedikta XVI u Vatikanu
Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Novi PAPA je CRNAC! Kuku se djeci sad....
@BRANKO vi Hrvati nemate smisla za humor i nemojte da izvrćete naše viceve
Benedikt uhvacen na solji! http://www.youtube.com/watch?v=_kWNt7UKJ4E
JOJ JESTE DOSADNI VIŠE SA NJIM, TAKO TI JE TO KAD POSTAVIŠ ŠVABU ZA PAPU.
Koka moja zelena, da, Puljić jest kardinal i uz to Vrhbosanski nadbiskup :) A ovi što provociraju krscane mogu se papi sagnut ;) voli on to
@@malimozak Puljic je kardinal
da nije podnio ostavku bio bi uhapšen
zatvorila se vrata, neka orgije sa djecom pocnu!!! jooooo braco mila pogane religije
kulturni dijasporac nisam te prepoznao ne seri vise bgt, pobjego si iz selendri koje i sam navodis a dolazis ljetovat ovamo i k.urcit se sa rent-a-car meckom a ustvari si tamo na socijali i nemas ni za kifle i cijelu zimu skupljas da bi se ovamo mogao k.urcit i pokazivat kako si tamo neko i nesto gdje si bio kad je bilo najteze supcino??? i btw ne zavrse se pise odvojeno kulturni
navrati ti nekad i na hercegbosna forum pa pročitaj ...cijelu Hercegovinu bi trebalo po tom kanadskom zakonu u zatvor....i ne serri živ bio u Kanadi i Kanadjanima koji kao dup.elisci Amerikanaca terorišu nekoliko naroda i kulturna trenutno po svijetu ! hajd sad o.d.j.e.bi i čisti snijeg !
Branko ufati Papu za mu'da ako je poslanik Buda
Piše se KANADA
Pedoofilija, Iskorištavanje djece, Iskorištavanje žena, Učestvovanje u prikrivanju Holokausta. Pride to be KATOLIKK
da su ovakvi komentari osvanili na nekom kanadskom portalu pola bi vas bilo iza brave ! jedan nivo kulture treba da postoji neovisno ko se spominje u tekstu ! i onda se cudimo sto postoje srebrenica ,ahmici kazani ...malo se zamislite sto ste danas ucinili da bude ljepsi i bolji dan sebi i drugome ono ako nista zbog vlastite djece da i oni nezavrse na nekim od gore navedeni stratista ! lijep pozdrav iz canade:)
Vic je odličan i poučan :)
Jebiga, ja bosanac.. Ne moraš biti tako oštar :P