Šef britanske vojske
0
"Zapad ne može pobijediti Al-Qaidu"
Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
HEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHE....................
A sta ste vi mislili, ustirkani majmuni, mozda da su muslimani indijanci? borci se radjaju a ne stvaraju. Samo jedan talibano moze 20 mundira poslati u vijecna lovista. Sad vi kontajte
TEKST-SKUPINA ZBOG KOJE OPSTAJE OVAJ UMMET- LINK http://truwarrior.blogger.ba/arhiva/?start=24
J. e. dan od tih h. a. disa je i ovaj.. P. renosi se da je Resulullah s.a.v.s. rekao:\" Dok se s. k. upina m. oga u. m. meta p. r. idrzava Allahovih o. dredbi, n. ece im n. a. stetiti onaj ko ih na c. j. edilu o. s. tavi ili ko im se s. u. prostavi i tako sve do Allahove o. dredbe (S. udnjeg d. ana), a oni ce biti u. z. d. ignuti n. ad lj. u. dima.\" Prenosi ( Muslim)
U m. nogo s. a. hih h. a. disa se g. ovori o t. rajnosti p. ostojanja p. o. bjedonosne s. k. upine koja je na p. r. avom p. u. tu, s. k. upine k. ojoj n. ece n. astetiti oni koji ih o. s. tave na c. jedilu ili im se s. uprostave.
Koji ste vi krkni i fashisti. Vjernici - n.a p.u.s.i .t .e mi se ka.r.i.n.e.!!!
zna li ko zasto su se srebrenicki muslimani 1993. ljubili tri puta? http://www.youtube.com/watch?v=hiUQfxqk1DY
I to je njihova lazljiva propaganda.U smislu da proture teoriju,da su oni izmislili neprijatelje koji ne postoje i da na takav nacin skrenu paznju sa poraza koji dozivljavaju.Muslimanski otpor postoji.Narod Afanistana je taj otpor. Ko je onda spremio hiljade amera u kovcege koji se svakodnevno otpremaju \"back home\".
Sta ti mozes zapisati sto obavjestajne sluzbe vec nisu zapisale.Bas si smjesan mali covjece.Bolje ti je da se radujes sa nama,bice vece slavlje. :)
Kako da pobijediš nešto čega nema.To je priča za malu dijecu.Kradu naftu,proizvode nar kotike,daleko od zapada...i onda izmišljaju nekakve paketiće sa sumljivim sadržajem...sama laž i ništa više.Takav neprijatelj ne postoji...čista izmišljotina zapanih interesnih grupa...more jim se.
Ja se radujem,pa uzmi papir i olovku i pisi.
Evo kakvi komentari prolaze,a kad napises nesto iole vazno za muslimane.kur_vini sinovi cenzurisu
ova vijest je odlicna da se popisu ip adrese pristalica, hajde braco, da cujemo ko se jos raduje?
Ovaj sajt je retardiran
Još nam nije jasno kako je Republici Srpskoj to uspjelo!?