Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
najzad jedan rat koji nece imati civilne zrtve
ira n ci su dobri matematicari informaticari i fizicari.nije se lahko bosti sa pametnim,i unaprijed isplaniranim. oni ce uvesti novi eticki,moralni kodeks u svijet.
Samo imaju problem jedan kako da ratuju na toliko frontova, drugo koja glupost da se do podataka na taj nacin dolazi pa oni ga sami kazu, problem je njihov i oni znaju da je sve na prodaju. Sami su napravili novac kojim se sve kupuje pa i takve informacije... Jos jean poatak godima znaju daKinezi sve to rade pa im nemogu objaviti rat jer i ovi imaju bombicu, ma to sto kazu to su price za malu djecu. Cuj objaviti rat paKinezi jeb*ali za svaga i njih i njihove atake IZ,GB.
TO BI ZNAČILO DA JE AMERIKA OBJAVILA RAT SVIM DRŽAVAMA SVIJETA OSIM BRITANIJE I IZRAELA, JER AMERI TO GODINAMA RADE DRUGIMA...
Sad ce imati jos ofirnije razloge za ratovanje i invazije. Nece morati ni moci dokazivati ni pravdati nista
Koliko li će samo ratova opravdati \"cyber napadom\"?!
he he, ruski hakeri mogu da napadaju i iz Engleske, na primjer...