Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nema veceg poremecaja od balkanizma
u p m čuj Parlament traži od Svjetske zdravstvene organizacije. pa to je isto ko ono kad se doktor bavi cestama.
h
Pa kad su pola njih u ovom parlamentu homoseksualci...
znaci...politicari, ce da kazu doktorima...sta je bolest a sta nije??? e to je bolesno, ako vec homici nisu :P
eu je dejjal sistem nama treba bogumili sistem sistem naseg voljenog kralja abdulaha i nase volje kraljevine saudijske arabije. evropa nam je blize samo geografski.
eu = dejjal sistem - sto vise naopako to bolje.. I mi hocemo u eu.., ma fuj..eu = dejjal sistem - sto vise naopako to bolje.. I mi hocemo u eu.., ma fuj..
To je vrijednost EU.kakva bolest.
Necu u Europu! Necu da budem bolestan!!!
a nacionalizam?
Maja je bolesna
Ne znam kako i zasto, ali kad citam komentare, nalazim se i medju onim koji se cude EU parlamentu, a i medju onim koji takodjer brane gajeve. Shvatam da neko \"nemre iz svoje koze\" i podrzavam svaku zastitu takve osobe, i zahtjevam da drustvo zastiti takve ljude... Al\' nemoj me molim te uvjeravati da je to \"normalno\" tj. Optimanlo, idealno, u SKLADU s\' prirodom. A sto se tice EU parlamenta, Jadna EU koje se bavi \"medicinom\" o pederluku Radi se a priori o LJUDSKIM PRAVIMA Pederi mozda nisu bolesni u \"izlijecivom smislu\" bolesti, jer jos nismo skuzili kako tako nesto \"izlijeciti\".... Al da nisu zdravo-normalni. Eh Valla nisu.
zivio drug HITLER!!!!!!!!!!
radi ti sta oces u svom stanu bmk za to,al nemoj mi kroz grad neke parade pravit i trazit neka prava,idi u svedsku tamo imas sva prava nemoj ih trazit u BiH jer ih neces dobit,i da je.be.m ti ma.ter p.e.deru!
prolazi jedna zgodna djevojka pored grupe momaka, jedan momak da bi ukazao na nju kaže : joj ljudi vidite dobre pi*ke. isto tako prolazi jedan zgodan momak pored grupe pedera, jedan peder da bi ga istakao kaže: joj momci vidite dobrog ŠUPKA....
@ homofob: ne treba nam parada, mi smo svakako tu svuda oko vas, i svi ste toga svjesni, tako da nema potrebe za bilo kakvom paradom. Ja sta radim u svom stanu ne treba nikog drugog da je briga. A ti da mi je.b.es mamu samo zbog tog sto sam pe.d.er nece moci. Je..be..m ti sve tvoje primitivno, zbog takvih poput tebe su se ratovi i vodili u Bosni.
ae organizirajte jednu paradu u Sarajevu,da vam j.e.b.e.m m.ame!