Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja stvarno ne znam kako nam Drzava ne cvijeta , pored ovakve ekipe na klixu :D :D
eh da li sad turska mora pusiti rusima umjesto amera? kako ce se oni aktivirati, mozda ce dati baze rusima ili ce prestati kupovati naftu od isil-a????
Đavo je to uzeo pod svoje.
Turska ce biti aktivnija ,sto znsci jos oruzja i municije za one ludjake.
Erdogan pre par meseci pričao kako je Asad najveći krvnik i podržavao je njegovo svrgavanje još od početka gradjanskog rata, odnose sa Rusijom ne moram ni da spominjem. Ima istine u onoj narodnoj "para vrti gde burgija neće".
Nije mu Putin reko za koga treba navijat?!
1. Kunem se Danom kada Smak svijeta nastupi 2. i kunem se dušom koja sebe kori. 3. Zar čovjek misli da kosti njegove nećemo sakupiti? 4. Hoćemo, Mi možemo stvoriti jagodice prsta njegovih ponovo. 5. Ali, čovjek hoće dok je živ da griješi, 6. pa pita: “Kada će Smak svijeta biti?” 7. Kad se pogled od straha ukoči 8. i Mjesec pomrači 9. i Sunce i Mjesec spoje – 10. tog dana čovjek će povikati: “Kuda da se bježi?” 11. Nikuda! Utočišta nema. 12. Toga dana biće Gospodaru tvome prepušten,
13. toga dana čovjek će o onome što je pripremio, a što propustio obaviješten biti, 14. sam čovjek će protiv sebe svjedočiti, 15. uzalud će mu biti što će opravdanja svoja iznositi. 16. Ne izgovaraj Kur’an* jezikom svojim da bi ga što prije zapamtio, 17. Mi smo dužni da ga saberemo da bi ga ti čitao. 18. A kada ga čitamo, ti prati čitanje njegovo, 19. a poslije, Mi smo dužni da ga objasnimo. 20. Uistinu, vi ovaj prolazni svijet volite, 21. a o onom drugom brigu ne vodite.
22. Toga dana će neka lica blistava biti, 23. u Gospodara svoga će gledati; 24. toga dana će neka lica smrknuta biti, 25. tešku nevolju će očekivati. 26. Pazi! Kada duša dopre do ključnih kosti, 27. i vikne se: “Ima li vidara?”, 28. i on se uvjeri da je to čas rastanka 29. i noga se uz nogu savije, 30. toga dana će Gospodaru tvome priveden biti: 31. “Nije vjerovao, nije molitvu obavljao, 32. nego je poricao i leđa okretao, 33. a onda svojima bahato odlazio.”
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
napast ce te kurde koji se zestoko bore protiv idila?
@Klixan da ali vi jeste turci ,cak i vise od turaka a kurdi nece da budu turci
@Klixan da mozda si cistiji srbin od mene ,velika vecina nasih turaka potice sa teritorija hercegovine i zapadne srbije gde je i bila istorijska srbija ali vas indetitet je pet stotina godina bio turski ,za pet stotina godina je ta krv ma kakva bila postala turska .pogledaj odakle poticu danasnji najradikalniji bosnjaci ,upravo sa teritorija gde je nastala srbija ,dakle logicno krv je mutirala i sad je turska koliko muslimana u bosni se izjasnjava da su bosnjaci-tj .po naciji poturice
PRIKAŽI ODGOVORE (1)