Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobro su krenuli. Sledeći zakon primorava žene da ga popuše republikancima.
Moze li Ipad ako ne mogu tablete koristiti?
Bravo, to bi da se hzvhebe a da nema nikakvu odgovornost...
Ljudi su idioti obični. Da malo mućnu glavom koliko je svega potrebno da bi se jedno dijete, vrijeme, prokrvljenost, hormoni, DNK, pravilno dijeljenje ćelije, položaj u maternici,…. odnosno koliko je prepreka da se rodi dijete, miom, štitna žlijezda, bakterije, loš kvalitet jajne ćelije, …. Shvatili bi da su djeca ništa manje nego ČUDO i ne bi im napumpalo da abortiraju zdrav plod ili zametak koji napreduje. Hvala Bogu dragom na svoj djeci.
Fascinantno je kako nazadujemo kao drustvo. Da se zenama osnovne slobode ugrozavaju. Sramota teska...
Nazadovanje sprjecavanje ubistva? Mi smo nazadovali kao drustvo kad je postalo normalno ubijati vlastitu djecu dok je jos u utrobi majke. Nema spasa takvoj civilizaciji.