Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prvi zarazen virusom Zika je Fahro :)
Zika širi virus iz zatvora, sad će i virus Fahro.
Naprave virus i tacno daju podatak koliko ce ljuditi pobiti, onda naprave vakcinu i zgrnu milijarde..
unaprijed odredili koliko ljudi da zaraze?
vjerovatno je nadjen lijek i treba ga sad prodati
fadile oprosti
Zika Turkovic?
Rakija i Bijeli Luk ,nikad kod doktora nisam bio
bosnje na aparatima;)
@puJdoo Tako je majstoreeee,i ja sam zaaaa.Ista ste govnaa
Bosnje na aparatima
Bosnje na aparatima
"Welcome To America" .....
U BiH ce prvi biti Radoncic zarazen, cim ga stave s Turkovicem u celiju
Plansko smanjivanje broja stanovnistva. Vakcine koje doniraju Gatesova fondacija i dr. testiraju viruse i lijekove na narodu u Africi.
znaš ti, informišeš se na portalima novi svjetski poredak :D
Hajde ne pričaj gluposti, kakvo smanjivanje broja stanovnika, pa broj stanovnika se u 2016 već povecao za 6 miliona. Jeste eto Gatesu je bitno da ubija ljude, u stvari žene u Africi rađaju po desetoro djece iz razloga što ih većina umre od raznih bolesti, pa da ne bi ostale bez djece rode ih toliko. Problem nastane kad većina te djece preživi... Zbog toga Gates pokušava uz pomoć svojih cjepiva da im pomogne na način da žene neće morati rađati desetoro djece, jer će 1,2,3 djece koje rode preživit