Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Iran zabrinut zbog neviđenih kršenja ljudskih prava u Americi!!! guantanamo, rasizam, robovi na plantažama naranči, izvoz ljudskih prava u vijetnam, kambodža, afganistan, irak... čitav svijet jednosmjerno srlja u pm zbog njihovog genocidnog imperijalističkog kolonijalizma a oni se brinu zbog irana. da nije žalosno bilo bi smiješno. jadni svijet pustio u gaće prepadnut od medijski prenapuhane ptičije gripe, kao ode pola čovječanstva. sada svinjska. obe liječi samo tamiflu. košta 1000KM. samo jedan proizvođač :-) :-), i nema ni potrebe govoriti ko su vlasnici. jedina dobra stvar je historija, gdje vidimo kako su pali i veći (rim, perzija, osmani).
@XK Dobro me nasmija....... Iran i vehabije...... Rimsko-katolicki papa finansira ruske komuniste koji se sada zovu \"Nacionalni boljsevici\".... Inace se prvi maj obiljezava i u Bosni, 1. Zato sto su marsovci ubili grupa veneraca 2. Zato sto jupiterijanci zapali hram saturnalaca 3. Ili sto je Armija USA pobila gomilu radnika na taj dan ? Zbog odbrane prava na SVETU PRIVATNU FABRIKU Sta ti mislis XK-u ?
Necko dje su ti traktori. Pali to i opleti!
Amerika je grijesila tu nema govora, ali sigurno nije ono sto bi na njenom mjestu bili Kina ili Rusija. Kinezi su sopstvene studente tenkovima gazili (sta bi tek drugima bili u stanju uraditi), a o rusima ne moram puno govoriti. Amerika je ustvari mjesavina svih mogucih rasa i naroda, i mislim da je mnogo bolje da amerika ostane najveca supersila nego da dodje neko drugi na njeno mjesto. To sto se chete nadaju propasti amerike (ne bi li opet uz pomoc rusije napali Bosnu i Kosovo) to je druga stvar. Bosancima je amerika (uz sve njene greske) ipak mnogo veci prijatelj nego EU, koja je sa Francuskom i Engleskom na celu mirno sjedila i dopustila genocid, masovna silovanja, etnicka ciscenja ... u sred evropskog kontinenta. A sto se tice irana, koji osim sto finansira kojekakve vehabijske pokrete u Bosni i prodaje oruzje Srbima (pa i Bosancima), nisam bas siguran da imaju ciste odnose sa nasom drzavom.
Da nije bilo Amerike i Njemacke, danas bi jos zivjeli pod Milosevicem u Velikoj Srbiji. Sta nas briga za neki Iran i onog manijaka iz Sjeverne Koreje? Oni nemaju veze sa Bosnom!
hm..... e bas me zanima ko ovo finansira? nasilje protiv drzavnika koji njima ne odgovara. eto mi glupi pa ne sjecamo se kube, paname, afganistana (´80-ih), venecuele i sl. Cija li su to posla a sad lafo zabrinuti.
da..ovo je upravo ono sto je americi trebalo - ZAVADI PA VLADAJ...sad ce uletiti sa nekim inteligentnim programom bas kao i u iraku...pa ce krenuti bobmasi..i imacemo sjajnu situaciju... nisam neki fan ahmedinedzada al je barem postojao neki red i mir..kakav takav - i nije bio pijun amerike i rusije...
Hmm, zabrinuti oni koji su sve ovo i zakuhali?
a ti bi se @nedoxi trebao elementarno opismeniti
majkumu staru ,jesteli vidjeli amerika zabrinuta ,mozes misliti zabrinuta za nasilje u iranu ,amerika treba da pocisti svo je smece u avliji i da nahrani gladne koji spavaju na trotoaru i da ostavi tudze zemlje na miru