Komentari (72)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
cuj sta pisu oni koji su sve zakuhali,pa koliko puta vec prave u svjetu slican scenario rata
...vijetnam, irak-iran, ex-yu, afganistam irak, libija, etc..
kratko receno svi ratovi zadnjih 50 god. isti je reziser
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
rat je veliki shit, gdje god bio...
Ko želio mir, mir mu u kući bio!
mitar.mrkela @ samo vi genocidasi ne zelite mir, vi ste navikli na bijedu,jad,poraze i da svama neko drugi stoljecima vlada :)
Uspjeh za glavni grad BiH sto ga spominju svjetski mediji uopste
kad krenu u oslobađanje od Asada tek tad ce se zapad probuditi i reci Stop i tako ce nasatati jos jedna Genocidna Tvorevina
http://www.blic.rs/Vesti/Svet/435548/Ovo-NIJE-sirijski-decak-i-to-NISU-grobovi-njegovih-roditelja
ma sve je ciljano i znalo se dosta unaprijed za svaki rat koji se dogodio,zna se i kad ce se zavrsiti samo koliko ljudi strada to je najmanje bitno
mitar.mrkela 18.01.2014. u 22:18 60Otiđi na vojničko groblje na sokolac, pa ih prebroj! Ako smiješ! Ma nije lud ic na Sokolac gore zive ludaci i sahranjuju se ludaci a i radjaju u takozvanoj rs sta je to rs?jel to skaracenica za rusku stoku.
Da, Alep sliči Sarajevu, arapi ulažu milijarde u nekakav Beograd na vodi, današnje vijesti. Pa vidite ko kojim putom ide.
U RATU NEMA POBJEDNIKA !!!
netočna tvrdnja.
Pogani Ameri uzeli pisati o ratu, pa mamu im sve su oni i zakuhali, kao što rekoše ovi prethodni komentari, da ne ponavljam..Oj kako ne mogu ove lažne saosjećajnosti i empatije.Fuj!! A što se tiče ratova, uvijek nevini stradaju, glupost, užas, ko ga izmisli !
Asade veliki covjece,drzi se...Ako treba dolazimo da ti pomognemo...
Hajde otidji i pomozi mu i nadam se da ce te u plasticnoj vreci vratiti. Tako se niko od vas Srbadije ziv nije vratio iz Libije...
Asad i Gadafi i Ahmadinedzad i Saron.Pozdrav braci
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Neznam kakva je ovo poredba. Mi kada smo branili grad branili smo svoje domove, roditelje, djecu, familije, komsije itd, uz to branili smo grad u kojem smo odrastali i jos hiljadu drugih stvari. Pobunjenike cine 90 % stranci, znaci najmanje je sirijaca, a pogotovo sirijaca iz Alepa.
u redu je poredba, građani alepa rade isto što i sarajlije, brane svoj dom od agrsora. mi od četnika, građani alepa od stoke mudžahedinske i natoa.
Cetnici pravoslavci su 2011 godine isli kao dobrovoljci iz Srbije u rat u Libiju na Gadafijevu stranu, pa izgubili rat od mudzahedina. Tako su genocidasi slali svoje u rat u Libiju, za svog Gadafija, koji je inace bio oslonjen na Rusiju, i kupovao rusko oruzije bas kao i Assad u Siriji, a sada njama nesto ovdje par cetnickih provokatora na komentarima prica da mi saljemo vehabije u rat u Siriju. Cetnici pokusavaju namjerno da se ne sjecaju da su ratovali na Gadafijevoj strani, pa se nijedan ziv odozdo nije vratio
gadafi je kralj afrike. ponos čovječanstva. vrlo je lijepo da ti negativno pričaš o njemu. sramota bi bilo da maloumnici poput tebe daju podršku čovjeku kao što je gadafi.
Naravno da su se Srbi borili na strani Gadafija,kao sto se i danas bore na strani Asada! pa Srbi su uvijek ratovali na pravoj strani,i borili se za potlacenog i slabijeg za razliku od odvratnih poturcenih balijaca koji su Hitleru cvijece bacali pred tenkove! Istrebicemo vas gadovi islamski!
Samo hrabro Srijanci! Da sada niko ne gleda na vas, zadnja rupa ste na svijetu...sve znamo takvi smo i mi bili .Pucalo se, kalo..malo nozem malo snajperom...ali eto vi imate i te takozvane bio-raketle. Al glavu gore...od svih tih desavanja ne gine vam barem jedan Oskar jer imace te tema za filmove na izvoz. Mi toliko tema imamo da nam dolazi Andzelina i Monika da snimaju filmove ovdje. Halo Andzelina snimala film o ljubavi i ratu...pa dze to ima?! Jedini savjet koji vam mogu dati ako vam se desi nesto ala Srebrenica, vi narod odma mora da se fatate te price inace politicari ce taj dogadzaj sjebat do daske a sebi pare od razno raznih dzenaza u dzep. Sretno, pamet u glavu i pazi te se granata a i metaka.
Nisu oni odvratni balijaci d kmece HELjP BAZNIJA DjENOSAJD,HELjP BAZNIJA DjENOSAJD,HELjP BAZNIJA DjENOSAJD,HELjP BAZNIJA DjENOSAJD,HELjP BAZNIJA DjENOSAJD!!!
Samo što su kod nas za vrijeme rata dolazile vehabije iz sirije, a sada kod njih dolaze vehabije iz 24% bosne i hercegovine...
Koliko ono ima Rusa,Bugara,Rumuna,Ukrainaca i td. mrtvih u Bosni koji su ratovali za vas ???:)
Otiđi na vojničko groblje na sokolac, pa ih prebroj! Ako smiješ!
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
dželat se ruga žrtvi. nato mamu ti j.ebem.