Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koja korist od osude, kad ništa ne poduzimaju konkretno.
Pa gdje su sankcije? Gdje je Zapadna vojska? Gdje su avioni da bombarduju agresora??? Ooo da... radi se o Izraelu, znaci samo "osude".
Gdje ce svoj na svoga,osude su radi javnosti i ovaca..
Evo i ja osuđujem... pa ko nezna više ove amere...garant govore jev rejima, mi ćemo osuđivati a vi samo gradite
Slatko se ismijem na ove diplomatske otrcane propagandne fraze tipa: 1. izražavamo našu duboku zabrinutost.... 2. razočarani smo razvojem situacije..... 3. ne slažemo se sa postojećim stanjem.... 4. potrebno je poduzeti odlučnije korake ka rješavanju ove krize.... Koji retardi, oni izgleda zamišljaju da se obraćaju djeci od 10 godina koja tek upoznaju svijet oko sebe, pa kao jesmo im zamazali oči ovim milion puta ponovljenim izjavama koje ništa ne znače, a oni naivni pa ne razumiju našu stvarnu vanjsku politiku i krajnje namjere. Mogu samo reći jedno: Smiješni ste cionistički neofašistički lobisti u Americi, Izraelu i širom svijeta ako mislite da vam još uvijek nakon 50 godina rata neko vjeruje u to što govorite, dok u isto vrijeme ubijate palestinsku djecu, sistematski otimate palestinsku zemlju i prisilno iseljavate hiljade palestinaca iz njihovih domova, a palestinske porodice razdvajate gradeći novi Berlinski zid, stvarajući novi aparthejd na Bliskom istoku.
osudili? baš onako pravo? odlično, to će sigurno riješit sve. i to trenutno!
Hahahah pa amerika je najveci kolonijalista sta jedu govna bez veze svi znamo da svaki pokusaj u VS protiv izraelasranja oni stvae veto hahahah koji apsurd :)
Izreal je gori po svijet nego kuga, kolera , rak , ebola i sida kombinovano
malo licemjernog osudjivanja i onda im na racun posalju milijarde za tu izgradnju i najmodernije oruzije da se ubijaju deca i zene samo je dobro sto su se ljudi probudili i vide realnost ko su pravi terorist
washington osudio pretres klixa
Pa ako je ilegalno zasto im ne bubnete jebane sankcije?? Nista nece osude popraviti situaciju.
Sankcije moze wasington dobiti,evo ukratko..porodica rothchild,ako razumijes o cemu pricam..Lp