Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
odlicno pokazuje koliko zagadjujemo. samo sto zagadjenje drzave nije koncentrovano na ovako mali prostor.
36 hiljada miliona? Vjerovatno su vas u školi učili samo brojke do milion, tj. dogurali ste samo do četvrtog razreda osnovne, jer u petom se uči taj misteriozni broj, koji se, gle čuda, ne zove \"hiljadu miliona\" već \"milijarda\", no pošto uslov za novinare na ovom portalu nije završena osnovna škola, nije ni čudo da ne znaju baratati s velikim ciframa niti njihovim imenima.
Vulkan izbacuje daleko manje CO2 nego evropske avio kompanije.
Et\' nam ga sad?! Nije prosla suplja da je CO2 uzrok za Globalno zatopljavanje (jer NIJE!) pa se mora pokrenuti ovakva jedna izmisljotina (vulkani, fazoni, baloni..) da nam se malo zamazu oci i da se uvede taksa za CO2! Buuuahaha! WAKE UP PEOPLE!
A gdje imje sad EURO norma i katalizator na auspuhu
Vulkana kralja hehe, ono kao on sad zaseban, pa se koriste podaci za njeg. Vulkan je ovo, vulkan je ovo XD XD XD