Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@Amer kakvog ima smisla raznosit se u džamiji ??
@muamer PA STA CEKAS GLUPAVI ISLAMISTO...OPASAJ SE BOMBOM I PRAVAC IRAN I RAZNESI U NEKOJ DZAMIJI...
ON SAMO GOVORI ISTINU JER AKO ON SAKUPI SVE ISLAMSKE VOĐE I AKO OBJAVE DŽIHAD AMERICI ŽIDOVIMA I NJIHOVIM SAVEZNICIMA IMA NAS KOJI ĆEMO RADO DATI SVOJ ŽIVOT A TAKVO MIŠLJENJE JE SVAKOG MUSLIMANA ISKRENOG,JA ĆU PRVI.
Hodza se prepao guzari i odgadja svoju sopstvenu smrt.... Prijeti praznim rijecima...Nazalost iranski narod ce postradati zbog ovog ludjaka koji \"celicnom pesnicom\" vlada Iranom...Ali uskoro ces na vjesala.. S.M.R.T SVIM POPOVIMA I HODZAMA...RELIGIJA JE NAJVECE ZLO NA PLANETI I TREBA JE UNISTITI...