Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
znači božo se tamo ne bi mog'o ni popišati a kamo li zaigrati u nekoj predstavi...
Davno nekad, kad sam pohađao srednju školu, pri povratku iz iste (ETŠC Jaroslav Černi - Buća Potok) pripišalo mi se, al' ono do očiju došlo. Izdržim nekako tramvaj do Nedžarića i polako krenem uzbrdo kroz Alipašino do trolejbuske stanice (valja doć' do Dobrinje). Polako ja hodam, a ono sve bućka u bešici. Na stanici, milion ljudi. Nema trole haman sat vremena. SStisnem se ja ko Winetu, ali trola ne dolazi. Nisam mogao duže od 15min. Đe ću, šta ću - bila ispod oznake za stanicu ko naka kanta za..
... smeće. Jes narod oko mene, jes bruka da ga vadim, al' ko biva računam, veća je bruka ako pustim u leviske (nisu 501, već 502 - kupila mi stara i za iduću godinu). Odlučim se, izvadim i pravo bacim piš u onu kantu. Braćo mila meraka... Suze mi na oči pođoše, a udnu leđa sve naka milina. Neko je nešta prič'o i dobaciv'o, al' ništa ja nisam sluš'o. Završim (došlo mi od meraka da zapalim), utrpam se, a u tom će i trola. Razmiče se onaj svijet od mene, te bogami i sjednem. Pa ti budi pristojan...
svaka cast! neka su se sjetili toga. sada ako kazem da sam trans... idem da piskim sa zenama hahahah!
sve to treba u vrecu :)
Mlada osoba od 17 god. apsolutno nije sigurna kad je u pitanju vlastita seksualnost i ovdje je jedino diskutabilna činjenica što su njeni roditelji spremni da vode parnice u njeno ime i da je eksponiraju u javnosti u fazi kada hormoni bukvalno divljaju njenim tijelom. I gdje su joj grudi? Da li je moguće da djevojci u fazi punog razvoja daju muške hormone? I da li je moguće da ne vide očigledan problem sa debljinom, koji uopšte nije bezazlen. To dijete ima najmanje 30kg viška. Al' bitan je wc..
Znaci ti kad si bila 17. si povremeno mislila da si musko i imala si potrebu da spavas sa zenama? Mislim...posto nisi bila sigurna u svoju seksualnost.
@AmorFati Sasvim slučajno odrastah sa osobom koja je imala takve dileme, a koju ću smatrati svojim drugom dok živim i znam koliko je lutanja i traženja prošao. On je shvatio kojim pravcem želi da ide sa 19 godina, a ovaj klinac o kojem pričamo je u toj javnoj priči od svoje petnaeste godine? Psihološko sazrijevanje ljudskog bića je po svim parametrima sporije od fizičkog i da, ja tvrdim da klinac od 15.g. nije formirana ličnost da bi forsirao priču o seksualnosti. Tek treba da živi i istraži..
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
de recite mi sta on ima medju nogama pa mu ne daju
Svakakvi budalastina ima u toj Amarici.Kakve to veze ima sa halom?
Amin. Neče li i oni tobe doći....pa šta bilo.
Dunjaluku je potreban serijat pod hitno i svi koji se protive Bozijoj volji sve po kratkom postupku.Yebote evo doslo vrijeme da pisam sa zenskom u wc i obrnuto.Boze dragi sta ce biti tek za 100,200,500 godina...Mi ljudi u globalu nismo svjesni da sami sebe unistavamo.
Ne daj Boze da muskarci i zene budu ikad u istoj prostoriji. Zamisli sta bi se moglo desiti! Svijet bi se srusio!! Ja ne mogu u Bingo otici jer ga i zene koriste. Tobejarabi.
A dok sud ne odluci on (ona) se moze i usrat i upisat u gace
Diskriminacija u demokratiji. Dobro rece Andrija: "Demokratija je legalan nacin da 20 glupaka nadglasa 1 pametnog."