Komentari (93)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Isto tako je i pitanje vremena kad će EU bankrotirat. Više sankcije Rusiji osjete Evropljani, svima je sve živo poskupilo, ispade da Ukrajina cijeli svijet opslužuje žitaricama, gnojivom, mesom itd.
Da ce EU bankrotirati, to je tacno. Da su cijene svega moguceg eksplodirale i da je dovedeno u pitanje opsluzivanje zitaricama Evrope jer je rat u Ukrajini, to nije tacno. Ovo se trebalo jos 2008/2009 godine dogoditi tvrde ljudi koji imaju mnogo pojma o ekonomiji, ali se desilo sad. Korona i rat u Ukrajini je savrseno dobro dosao. Monetarni sistem je u kolapsu.
Svijet je toliko prezaduzen da je dug nemoguce isplatiti, novca je toliko mnogo da nema dobara toliko na stanju. Rezulat je recesija, inflacija i slom.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Reče žena čiji su djedovi pobili 50 mio ljudi
Zemlja koja ima sve resurse (energente, hranu),da bankrotira...šuplje priče za narodne mase.
Sotonjara laže! Sva ova dešavanja oko ukrajine te korona plandemije direktno slabi Evropsku uniju i demontira je! Cijene u Rusiji su skoro iste kao što su bile dok u Evropi cijene energenata i hrane rapidno rastu! U toku je demontaža evropske unije!
Hmmm Izgleda da je Evropa muzla Ukrajinu i kupovala jevtinu hranu. Kad god ides u posao sa Njemcima oni moraju biti gornji, tek se vidi koliko su i oni ranjivi, nadam se da ce se ovo smiriti te da ce Ukrajina znati u buducnosti sa koristi stratesku pozicijy te cijeniti svoje prouzvode - hranu.
Smijesno. Ako Grcka nikada nije propala nece ni Rusija. Samo kazem....ono radi usporedbe
Samo da Rusi prije bankrotiraju,nego Ukrajina kapitulira.
Zivjela Ukrajina🇺🇦
I nama ce te vi usput dohakat
Ma hajte.Zena zgrozena sta su Rusi pocinili Ukraincima i zbog radi toga salje jos oruzja ...A ona ce i dalje sve to po strani posmatrat.Interesantno razmisljanje.A Rusi ce zbog radi toga jos vise ubijati.A ona ce se jos vise zgrazavati.
A ako Rusi i Ukrainci bankrotiraju,hebali smo jege svi ...
Bogatasi na svim merdijanima sigurno nece bankrotirati nego profitirati.
Uz ovoliku cijenu plina koju im placamo to ce se otegnuti.
Izdali ste Ukrajinu. Dostavljate pomoc na kapljice.
kako kad milijarde od plina dolaze
Korisnije bi bilo da se zapitaš šta će Švabija bez gasa iz Rusije.
Samo opusteno sokole. Ako nabacujes iz Servije...gledaj ina li zita uskoro
Samo ostro sefice.