Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Rekoh jučer da će Vlado odgovoriti prije petka. A tek je utorak. Prije nego se tinta na komentaru osuši. Dobra strana operacije koja je već počela jest ta da će teroristi biti vjerojatno usporeni ili spriječeni . Loša strana i neminovna jest to da će nagrabusiti i mnogi nevini ljudi. Devedeset ljudi? Pitao sam jučer: kako će se zvati ruski Guantanamo.
nkvd ocam
Mislim da je posao zavrsen u Volgogradu ali koji je slijedeci?
Jarane ove novine kad lazu lazu, makar malo, al moraju...i koliko je sad uhapseno? naslov uhapseno 90 osoba, tekst 87... kol'ko tol'ko :)
"..jkasno Marko na Kosovo stiže, svi junaci mukom izgidoše.."
Ej nebi im bio u koži...sad će ih odrati ko mačka miša...