Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tresla se gora a rodi se miš :)
sve je postalo pepeo i dim
Ma uopše ne mora biti nuklearka. Gusto zasipaj Seul raketama srednjeg dometa kojih ovi Sjeverci imaju ko pijeska u Sahari, i ode Seul u klinac. Kad Asad sa par isporuka ruskih granata rasturi pola Homsa, S. Koreja će za par sedmica posijati travu tamo gdje je nekad bio Seul.
\"u svom stilu u tri ili četiri minute pretvoriti sve to u prah i pepeo\". Sta li moze biti? Da nije nuklearka?
Hoce hoce i ko Srbija do Tokija pa postade Nokija. Prijetili svima pa ostali i bez kolevke Srpstva. Ponovila im se 1389 i 2008 godine ahahahahahah
Cro posalami staru
dođel do ovog,moguc je 3. svjetski rat...
cro-srbine
@Cro da ti nije bilo Bošnjačke vojske ustaššo sad bi pola \'Rvatske bilo četnničko ! da Alija nije naredio da se Bošnjaci ne odazivaju u JNA krajem 1991 godine, kad je JNA napadala tvoju Lijepu !
j.e.bo bi te trepno nebi stipu zijada ajde meni
http://www.youtube.com/watch?v=XrmERzoulCc komunjare su ludi, nemaju hljeba ali imaju ogromno oružje ! da s emene pita i ja bih radije da mi Bošnjaci manje jedemo a da imamo rakate kojima možemo sravniti recimo Beograd..da imamo jedno 7-8 stotina tenkova, jedno 4-5 hiljda haubica i topova, jedno 2-3 stotine VBR-ova... misliš li da bi vlasi ikad nas više napali !? ali naše izdajničke SDA-SDP-ZABiH stranke podjebaju se međusobno i uništiše svu ekonomiju i vojnu industriju, tako bude li opet nekog srranja sa četaljima opet ćemo ratovati sa lovačkim puškama i bombama od konzervi !
hahaah hoće hoće kako i bošnjačka vojska što je oslobodila sve do drine, save i hune
Malo se informiši i o geografiji i o sjevernokorejskoj vojsci.
Ma koga to Sjeverna Koreja sravni sa zemljom? Losa im je prica,oni ne bi Federaciji mogli nista...ko jos ide puskama na avione? mogu oni vjezbati sta god hoce,i imati najbrojniju vojsku ali avioni su ti koji presudjuju u ratu,a ne borba prsa u prsa...smijesno!
moj Zijad je nevin...
Cuj njih \"u svom stilu\". Vjerovatno su stanovnicima napricali prica kako oni sve redom pretvaraju u prah i pepeo sirom svijeta.
mogu ako im se cefne i zato prijete...ove dole juznjake moze gotiviti samo neko kao sto su filipinci i vjetnamci..koji su prodali vjeru i u sluzbi su velikih..i ovi naravno nasi vlasi koji su prodali naciju.kao mi vjeru...